torsdag 6. september 2018

Sengegavl av tre

Stort sortiment på Sengegavler hos Chilli. En sengegavl i tre kan forvandles til smart oppbevaring med innebygd . Her er vårt seneste prosjekt, nymekka sengegavl.

På sengegavlen brukte jeg ett strøk drivved-beis, men på . En sengegavl rammer inn sengen og gir det lille ekstra til soverommet. Her er oppskriften på tre gavler du kan lage selv! Trinn 1: Bruk X mm lekter til å lage tre like bakstykker.

Hos furniturebox finner du garantert en sengegavl for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Lagde dette av plank på 1cm og tre på 1cm. Lag sengegavlen selv, så sparer du masse. NØYAKTIG: Mål gjerne to og tre ganger ekstra, slik at knappene . Heisan:-) Først idag må jeg vise dere et par bilder fra forrige helgs begivenhet.


Sengegavl i tre fra IKEA selges kr 40- med hyller på sidene til oppbevaring.

Kjøp en rimelig sengegavl i god kvalitet fra Trademax for senger mellom 120-180cm. Velg mellom interessante modeller av både tre og stoff som matcher din . Nakkeputer som gir deg den komforten du fortjener. Hos Trademax har vi nakkeputer perfekt for en god natts søvn. Du lager lett en sengegavl av et bilde eller en gammel dør. Tror ikke det er siste gang jeg bygger en sengegavl for dette var gøy!


Stift tilslutt alle tre lagene med vatt til mdf-platen. Flott sengegavl m/uttak til ledninger til salgs. Med en sengegavl får soverommet et helt nytt og stilfullt preg. Velg mellom ulike stiler, farger, materiale og størrelser.


På sengegavlen brukte jeg ett strøk drivved-beis, men på. Har du lim, stiftepistol, vatt, skumgummi og en sponplate, lager du lett din egen sengegavl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.