torsdag 13. september 2018

Mål på trappetrinn

Vi forteller deg hvordan du kommer fram til riktig trinnhøyde ved å bruke . Med tanke på ergonomi og sikkerhet, er det utført noen regler for hvordan en trapp skal bygges. Målene skal sikre at trappene ikke blir for bratte, for smale eller .

Her ser du eksempler på en typisk 14-trinns trapp som passer til høyder mellom 2cm og 2cm. Har lagd nå plattinger og skal ha trapp mellom disse.

Dette er mål på en annen trapp vi har og vi liker hvordan denne er å gå i. Når du har funnet antall trappetrinn tar du målet du fant på diagonalen og deler det på. Utvendig trapp kan ha maks graders stigning. Detaljerte tegninger og diagrammer for alle elementer av stigen.


Bredde og høyde i trapp skal tilpasses forventet ferdsel og transport, herunder rømning ved brann. Her er angitt anbefalte mål (i cm) på trapper til boliger. Det er mange andre måter å kunne konstruere en trapp på.


Med trapperenoveringstrinn er det enkelt å renovere en slitt eller stygg trapp eller bare endre utseende på . Utforming av trapper Ifølge veiledningenbør stigningsvinkelen på innvendige trapper være mellom 30° og 36°, og ifølge bør den helst være mellom.

Målene ellers er 37cm (dybde) og 15cm (høyde) noe som er et standard mål for granitt trappetrinn. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen? Hvis du følger vår utregning får du alle viktige mål som trengs for en optimal trappeløsning.


TRE ULIKE TRAPPER: Her ser du terninger av trapp med oppsatt trinn, trapp med trinn oppå vangene og trapp med trinnmelomm vangene . Trinn i spesialstørrelser produseres i henhold til mål fra kunden og er. Trappetrinn med en lengde på opptil 9mm har en gavl med høyden mm. Varegguttene har til alle tider målt krefter i trappetrinnene i Stoltzen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.