fredag 14. september 2018

Gulvmaling fliser

Vi har fliser i yttergangen som vi lurer på om det er mulig å male? TreStjerner maling for gulv er en alkydolje med god vann- og . Når flisene er ferdig pusset, og alt støv er fjernet, er underlaget klart for overmaling. Bruk gjerne en sterk gulvmaling eller en spraymaling. Du kan enkelt og raskt gi badet en makeover med noen strøk maling.


Vi viser deg hvordan du maler flisene på badet.

Av: Einar Vestheim og . Det å male flisene på badene og vaskerommet vårt, er noe av det smarteste vi har gjort. MALE FLISER PÅ BAD: Å sveipe malerkosten over baderomsflisene er et enkelt og . Tidligere var mange skeptiske til å male fliser i våtrom, men nå er det så god kvalitet på. Rengjøring av flisene før maling er SUPERVIKTIG!


Bruk en blanding som fjerner fett. Som nevnt innledningsvis er maling av fliser ingen varig løsning rent teknisk. Det er vel også et spørsmål om dere vil bli fornøyd med resultatet .

Se hva du kan gjøre med gamle, stygge fliser. Alt du trenger er noen tomme glass. Fliser kan males med trestjerners gulvmaling. Sådan maler du med epoxy maling trin for trin. Maling av fliser blir ofte ikke anbefalt av fagfolk fordi det anses som en midlertidig løsning.


På lang sikt bør du altså legge nye fliser for å få en . Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue. Her ser du hvordan det brukes. Enten du har gulv i heltre, parkett, laminat eller fliser , kan rommet få et helt nytt.


Har en gang med nyyyydelige fliser av terracotta-utseende. Jeg har en pose med både maling og et par fugepenner liggende i bilen nå, . Mange maler flisene som en rimelig, midlertidig løsning, og så lenge. Se hvordan Elisabeth forvandlet den utdaterte gangen med noen strøk maling ! Bye-bye terracotta… Ut med hvit og inn med litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.