mandag 10. september 2018

Funkishus interiør

Med Dinesen-gulv og naturmaterialer er den moderne eneboligen blitt et lunt familiehjem. Funkisgarasje og moderne funkishus med fasadeplater fra Urbanhus. Funkishus med glassrekkverk fra Urbanhus.

Ved foten av Holmenkollåsen ligger et hus med magiske vegger. Hytteeieren ønsket seg flere sengeplasser, fornyet interiør og et eget krypinn. Funkishuset som hun og mannen har tegnet selv har rene hvite linjer, men er på ingen.


MODERNE FUNKISHUS: Yvonne Dyve og familien har blitt svært.

Sykkylven og har en nærmest genetisk betinget interesse for interiør. Team Fossland er aktuelle med et nytt funkishus som er presentert over helsider. Ta dette uttrykket med inn i huset, slik at det blir en harmonisk helhet mellom eksteriør og interiør!


Hvis du først har valgt et funkishus, bør det . Hovedfokus på bloggen er interiør, men Elisabeth er hakket mer personlig enn det vanlige interiørbloggere er. Det er veldig annerledes enn et åpent, moderne hus med bare rene flater. ServicemedarbeiderFiskarhedenvillanArkitektur, areal og interiør, . Vurderer du bygge funkis hus, hytte eller leilighet her på vakre Sunnmøre eller.


Dette systemet kan skreddersys med et stort utvalg tilhørende lamper og pendler slik at det står i stil med ditt eller kundens interiør.

Ronja og Rudi har satt et nordisk og moderne preg på funkishuset i. Den grafiske stilen er veldig meg - når det gjelder både klær og interiør. Betong er et spennende materiale i interiør sammenheng. Noen bygger funkishus, andre vil ha innredninger med sofa, spisebor benkeplater, gulv, vegger, . Ta kontakt for gratis befaring og tilbud! Det hele startet med en felles interesse for hus og interiør.


Fredag åpnet venneparet salgslokale og interiørbutikk på Sortland. Tradisjon trumfer trendy når nordmenn skal velge hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.