fredag 14. september 2018

Biltema høytrykkspyler

Høytrykksvasker HPC 91. Med holder for slange, kabel, munnstykker og transporthjul. Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere norske og utenlandske forbrukertester. Resultatet er basert på tester.


Sammenlign høytrykkspylere og se hvilke som er best i test.

Noen av produktene vi i Klikk. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide. Vet ikke hvor denne passer best inn, så legger den her.


Jeg startet en tråd og spurte om noen viste noe om dette, men fikk ingen svar. Sendte mail til biltema og spurte om de hadde dette tilgjengelig i sverige, eller om de hadde planer om en skumkanon. Dette hadde de verken tilgjengelig eller pla.


Test av Biltema skumlanse - Test av produkter innlegg 28. Billig høytrykkspyler vs.

Nybegynner innlegg 18. Produkter innlegg 29. Den holder til å få bort det værste før man setter sykkelen på bilen, men ender som oftest med å vaske sykkelen på nytt når jeg kommer hjem.


Er litt som en veldig effektiv sparedusj. For dager siden - Meget gunstig kmhøytrykkspyler, kjøpt ny for omtrent år siden. MAKITA AQUA MAK HW1? H X-tra, Stihl RE 1Plus.


Maks trykk, 1bar, 1bar, 1bar, 1bar, 1bar, 1bar, 1bar. Holder lenge med 130bar. Bar og alle sier den er for dårlig. Jeg har i mange år brukt Karsher 520.


Men den vasker bil som bare hjuling den. Alle kroker og kriker blir rene. Bare biltema høytrykkvask og spyle fra bunn og opp. Rimelig skumkanon i meget høy kvalitet til bruk på høytryksspyler.


Laget i messing og flaske i høykvalitets plast. Praktisk måleenhet på siden av flasken gjør det enkelt å beregne blandingsforholdet i beholderen.

Passer Foma 9og proff-serien, samt Kränzle. Obs: Ser forøvrig at Jula har tilbud på Nilfisk C130. Hovedårsaken nå er at avfettingen løser opp asfaltrester og tjære, mens såpen får lov til å løse opp saltrester og annen skitt.


Etter at denne blandingen av avfetting og såpe . Om du ikke finner din modell i listen, ta bort munnstykket på din høytrykkspyler og sammenligne adapteret med bildet nedenfor. Foam lance medfølger altså ikke. Clen, Stihl, Parkside, Biltema etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.