onsdag 12. september 2018

Bad vaskerom

Se de smarte løsningene på dette badet - vaskerommet er skjult i skap og skuffer. Et vaskerom kan være alt fra en kombinasjonsløsning på bad eller kjøkken til et stort og praktisk rom, som også kan benyttes som bad for gjester. Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra.

Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på. Her får du tips og gode råd fra skikkelige rørleggere. Innredning til vaskerom til en fornuftig pris.


Smarte vaskeromsinnredninger til små og store vaskerom.

Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert. Bak vinduet i dette koselige huset sto det vaskemaskin og tørketrommel som skjulte mesteparten av vinduet…. Selv om mange boliger kan skilte med eget vaskerom, må vaskemaskin og eventuelt tørketrommel ofte plasseres på badet i andre boliger.


Vi har vaskerom i kjelleren, men skal bygge på huset. Og tenker da å kombinere vaskerom med bad. Noen bygger et slags kombinert baderom og vaskerom. Stedet for daglige små og store ritualer.


Badet er gjerne det første rommet du besøker om morgenen og det siste før du går . Gjør vaskerommet til et drømmerom å være på, og sørg for å holde det.

Badet på bildet over, er et eksempel på et spesialtilpasset vaskerom. Kjøkken og vaskerom har helt andre bruksmønstre i dag i forhold til før. Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert baderomsmøbel. Varme Bad hjelper deg, uansett størrelse på badet.


Se eksempler på mange lekre bad i ulike stilarter. Våtrom er unntatt fra søknad ved: ombygging av våtrom i eksisterende bygg innenfor en bruksenhet; bygging av nytt våtrom i eksisterende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.