fredag 10. august 2018

Stickers til fliser

Her finder du dekoration til dine fliser. Med Tile Junkies flise stickers kan du nu sætte et personligt præg på dine fliser på ingen tid. Nu kan du nemt customize dine vægfliser i køkken og badeværelse med Tile Junkies lækre stickers til vådrum.

Disse wallstickers er specielt designet til montering på fliser i køkken og bad. Køb forskellige farver og motiver og kombinér dem i . Med ARTTILES klistermærker til fliser kan du uden de store udgifter og på kort ti bringe nyt liv til dit køkken, badeværelse eller bryggers. På kjøkkenet mitt har jeg hvite fliser med noen ikke så fine dekorfliser innimellom.

Har funnet en svensk nettside der en kan bestille . Tile Junkie Do all things with love sticker. Aftagelige og vandskyende stickers til fliser i køkkenet, bad og entre. Pift selv dine fliser op og skab det udtryk du . Vynil, vinyl, wallies, wallstickers: på vegger, fliser, dører, møbler, postkassen eller hva det måtte være. Dette er morsomme stickers som enkelt monteres på glatte . Nå er det super enkelt å dekorere dine fliser i kjøkken og badeværelse.


Med vannavvisende klistermerker til fliser fra Tile Junkie får du mange muligheter for at . En wallsticker fra Wallstickerland er ikke bare ”stickers” som man kjenner til fra.

Tile Junkie: stickers til at pimpe køkkenfliser med. Når nu man er enlig mor i en lejebolig med utroligt kedelige hvide fliser på væggen, så får . Giv et original touch til dit badeværelse med dette specielle marmor folie klistermærke, vælg den mulighed der passer din væg bedst. Har du lyst til en mindre forandring, så prøv flise-stickers. Klæb dem op på dine klassiske kvadratiske fliser og voila – et helt nyt look er skabt. Wallstickers kan festes på alle jevne og flate overflater så som vegger, glass, dører, speil, fliser, møbler (skap, kjøkkenmøbler, frysere og så videre).


Gulvfliser er en ideell løsning for gulvbelegget i det moderne hjem. Stilig og moteriktig, de er enkle å holde rene og bære godt. Mange forskellige stickers motiver fra danske Tile Junkie. Lige til at klæbe op hvor fliser skal friskes lidt op.


Køb Time junkie Stickers til fliser billigt her. Her på trendywalls kan du finde et stort udvalg af blandt andet store klistemærker til væggen, klistermærker til fliser og meget mere. Vi du modernisere dine fliser i bad eller køkken?


Læs mere om stickers til fliser i badeværelset og køkkenet her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.