mandag 6. august 2018

Skap med glassdør

BufretSkap ASAA dører stabelbar eikefarget. Vi har nå 1Skap med glassdører fra Finn. Glassdør – boret for x hengsel 9x 3mm.

Glassdøren er delvis frostet, og har et diskret blomster-/plantemønster. Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Jeg bygde et lite skap med glassdør i som prosjekt på ungdomsskolen. Skapet er bygd av treverk fra vinkasser, og jeg er fremdeles stolt av .

Kjøp Meike Høyt skap med Glassdør - Baderomsmøbel på Trademax. Sammenlign tilbud på Skap med glassdør i kategorien Skap fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på . Kjøleskap med glassdør ofte brukt som Cocacola skap. Bildet viser samme skap i 12U med glassdør og 40cm dybde.


Nettverksskap og serverskap TS IT med glassdør, med IP 5 tomt skap. TS IT, lukket for direkte skaprelatert klimatisering. Vitrineskapet har en glassdør og en hylle og fås i antikk kremfarge.


Bruk skapet på kjøkkenet til service eller i stua til utstilling, . Hos Skeidar får du skap og vitrineskap i ulike varianter og prisklasser.

Vintage skap i sort metall/ glass fra Paris. Skapet har dør, vegger og hyller i glass oppe, samt . Varenr: VS61 Produkt navn: Toten Veggskap 12U glassdør, Produkt beskrivelse: B-6x D-6x H-63 Produkt info: Toten Veggskap 12U m/glassdør, . Fantoni Mèta skap med glassdør (3A Grå). Varenr: 42070-KG, Alt varenr: GS-6618-19HGP, Produkt navn: Gulvskap 18U, 998x600x 600mm (HxBxD)), Produkt beskrivelse: Hvit skap, Glassdør foran, . Front: Mørk glassdør med T- håndtak og lås; Bak: Plate dør med T-håndtak og lås; sideplater med mulighet for å sette inn lås.


De beste lagringsforhold med gradnøyaktig . Kombinert 9U veggrack med glassdør for både innfelt og påveggsmontasje. Kabelinnføring og lufting i topp og bunn. Dør kan skiftes fra høyre til venstre side. Spasial serien består av stål Bokser typeS4S5Sog SDB , Veggmonterte skap type S3D Veggmonterte S3X og S3Dxex skap, Gulvmonterte skap type SF . Leveres flatpakket/umontert veggskap, 6U, glassdør foran, svart Lite skap med skinner. Noen foretrekker å ha de opp ned i skapet, mens andre motsatt.


Corpus skapserie leveres med skrog og dører i grå laminat, L 40PL. Dørene er utstyrt med kraftige selvlukkende hengsler som åpner 270° Dørene leveres .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.