onsdag 15. august 2018

Selvvaskende vinduer

Selvvaskende vinduer er inspirert av denne vakre blomsten. Våre vinduer med Renio-glass (det selvvaskende glasset, red. anm.) . Giljevindu med selvrensende glass er et praktisk alternativ som nærmest eliminerer behovet for vanlig vask og renhold av vinduet utvendig. Det er vanskelig å si hvor ofte du må vaske vinduet – det avhenger blant annet av hvor du bor og klimaet der og hva slags skitt du får på vinduet.


Det inneholder en fotokatalysator som hjelper å nedbryte smuss og støv på vinduet. Nedbør og UV-stråler vasker dem rene uten ytterligere .

Skal ganske snart gjøre mitt livs største investering av vinduer i forbindelse med husbygging. Kona snakker om selvrensende vindu , vi bor på . Der jeg eide tidligere lå fasaden av bygget skrått utover så de selvrensende vinduene fikk aldri regn på seg og vannslangen rakk ikke høyere . Bytte vinduer - altfor mange valg. Bufret Selvrensende glass. Lei av å vaske vinduer ? Med selvrensende glass vasker naturen vinduene dine for deg.


Akkurat nå er det gode kampanjepriser på vinduer hos MAXBO!

Morten Håheim hos MAXBO Stormarked Tønsberg. MagnorVinduet leverer selvrensende glass til både vinduer og balkongdører. Et selvvaskende vindu er utstyrt med et . Vindusvask og vedlikehold er gjerne noe man helst vil slippe og med . Vinduene mine dugger, hva er grunnen til dette?


Vanlige årsaker til dugg på utsiden av glasset: Den relative fuktigheten på stedet. Jo høyere fuktighet, dess . Belegget er utviklet med nanoteknologi, og gjør at UV-stråler brenner vekk skitt og . Ny nanoteknologi gør vinduer selvrensende. Natre UNO e- vindu - Duration: 4:13. Glasset monteres som det ytterste glasset i vinduet og gjerne der det blir utsatt for. På den måten bidrar titandioksidbelegget på vinduer i bygninger til å rense . Det høres vel for godt ut til å være sant?


Eksisterer det virkelig et glass som vasker seg selv? Har du vinduer som er vanskelige å komme til? Er boligen din utsatt for sjøsprøyt eller forurensing? Da er selvvaskende glass løsningen for.


Skitne vinduer hindrer lys og god sikt.

En vask av vinduer og dører må til. Det viktigste for et godt resultat, er godt utstyr. Spyl med vann en gang pr måned i sommer halvåret om det ikke kommer naturlig regn på ruta.


Dette er også for å hindre at skitten fester seg i ruta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.