onsdag 8. august 2018

Parkett maxbo

MAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Parkett er et levende materiale som kommer i mange farger og fasonger.

Ettersom ingen parkettgulv er like, gjør gulvet hjemmet ditt unikt. En nydelig 3-stavs eikeparkett med flott spill og i utmerket kvalitet. Limfritt låsesystem, der bordene klikkes raskt og enkelt på plass.


Et parkettgulv med en spennende og lun struktur.

Eik Hvit Mix er en 3-stavs hvitlasert kvalitetsparkett med et herlig spill og noe innslag av kvist. Når man legger på en hvitlasering så fjerner man de store . Eik Vario er et klassisk 3-stavs gulv med silkematt lakk. Et lekkert parkettgulv med et rikt spill.


Leveres med 5G-lock låsesystem, hvor bordene vippes enkelt på . Eik Garmisch Oljet er et rustikt eikegulv i 1-stav plank med børstet og hvitoljet overflate som skaper et lunt og varmt uttrykk. Eik Estoril er et lekkert og rustikt 1-stavs parkettgulv, børstet og hvitoljet i en meget naturlig sortering som gir et jevnt uttrykk. Eik Olof er et innfarget hvitt, mattlakkert parkettgulv som er kraftig børstet og har håndskrapte bord med fasede kanter. Siden gulvet er bearbeidet for hånd får .

Et mattlakkert parkettgulv med moderate fargevariasjoner, kvister og årringer. Et stilig parkettgulv som viser eikens vakre mønster. Distansekiler for legging av parkett- og laminatgulv.


Ser på MAXBO sin hjemmeside at de har eik parkett til 189kr/m2. Maxbo har en billig parkett som selges i umerkede esker. De vi har snakket med på maxbo sier at det er akkurat den samme parketten som . KONKURRANSE: Hvor lenge bør parkettpakkene ligge uåpnet innendørs før du skal legge nytt gulv? A: timer B: Parketten trenger ikke å akklimatiseres C:.


PARKETT: Parkett og laminat er det enkleste du kan legge selv,. Vi kjøpte litt for mye parkett da vi pusset opp stua. Det ble omtrent en og en halv pakke til over. Litt usikker på eksakt hvor mange kvadratmeter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.