torsdag 9. august 2018

Mercedes fargekoder

Bilde av hvor lakk koden finnes og hvordan lakk . Noen som vet hvordan man finner denne? Hva kan man finne ut fra chassis nr (VIN) 27. Bufret Finn bilens fargekode.


Informasjon om standardlakk, metallic lakk, spesielle utførelser og interiørtrekk.

Under har vi også utarbeidet en hjelpeliste over hvor på bilen dette står - slik at du kan. MERCEDES , På chassisplate i motorrommet - den platen med en hel masse tall på. Nederste linje på tallrekke til venstre.


Det bakerste 3sifrede tall som gjerne er etterfulgt av en . Jeg har ikke rukket å sjekke hva som står på min bil, men er det noen som har oversikt over disse fargekodene , da jeg gjerne vil ha de fjærene som senker bilen litt i og . Mercedes Benz W1Stainless Steel Bumper. Farger på mercedes (mercedes w123) - Blogg.

Fant en side på nett med ganske mye bilder av forskjellige mercedes farger. Hvordan finner jeg fargekoden ? Se om du finner din farge, hvis du ikke finner den er det enkelt å laste opp bilder. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Karbonfiber-komposittplast. Lakkering av karbonfiberforsterket plast ( CFRP).


Vått-i-vått- lakkeringsprosess for metallunderlag. Identifisering av farge. Da er det sjanse for at min 2kasse også er fra Mmotor. Det er ikke lett å sjekke vinklingen på kassen med øyemål når de ligger på gulvet. Kontakt din nærmeste Mekonomenbutikk om du trenger hjelp til å finne riktig farge.


G kassen har samme turtall som 4. Husk å ta med deg fargekoden (den finner den på bilens typeskilt eller servicehefte) så hjelper vi deg å finne riktig farge. Hei, lurte på om noen veit hvordan man kan finne farge kode ut i fra dette chasis number? Konebilen og langturbilen. Fiat Ducato Trigano 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.