tirsdag 7. august 2018

Lysestake svart

Pov lysestake , svart – Menu. Hurricane lysestake , Bjørn Wiinbla Bjørn Wiinblad. Nordic Light ljusstake, svart , 4-arma Design House Stockholm, Jonas Grundell.


Lysestaken til vegg gir et lett og lekent uttrykk. Materiale er Pulverlakkert stål. Husk å aldri la levende lys stå uten tilsyn.

POV lysestake er designet av Note for Menu. En lekker lysestake i rett, klassisk design. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Beskrivelse: El- lysestake i tre . Svart lysestake i metall fra det danske merket Hübsch.


POV vegglysestake i svart fra Menu. Det er en metallinnsats på toppen hvor man skal sette ned stearinlys. De finnes i 2 og.

Denne varianten er ikke tilgjengelig, forsøk med en annen farge eller størrelse. Flott lysestake i aluminium. Kommer i to farger og to. Hos oss får du alltid fast lav frakt,.


Lyststake i svart jern. Utrolig fin å dekke bordet med. Nocto lysestake , sort, fra Normann Copenhagen. Nocto har et sterkt og moderne design, og gjør seg like fint alene som i gruppe med . Norges førende designbutikk. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.


Dessverre er det ikke flere av det ønskede produktet på lager. Passer godt i det store vinduet i julen. Smart lysestake , formet som en liten bakke.


Naked lysestake er en hyllest til den nordiske, til tider - barske natur. Naked er inspirert av vinterens nakne, beskjærte trær. Dekorativ lysestake i svart med sementfot.


En vakker detalj på middagsbordet eller i vinduet.

Fin sort matt stjerne lysestake fra Madam Stoltz. Kul alene eller sammen med flere. Sort metall er virkelig i vinden og denne tøffe utgaven formet som en stjerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.