torsdag 9. august 2018

Løfteplattform

Cibes Lift tilbyr løfteplattformer tilpasset de fleste behov innenfor alle prisklasser. Her vil du finne litt om våre fire mest populære løfteplattformer med sjakt. Løfteplattformer leveres både med og uten sjakt.


I tillegg finner du også Orion som leveres uten sjakt og som kan brukes i en . Velegnet til mindre bygg med 2-etasjer.

Heisløsninger for private hjem . Hjemmeheiser og plattformheiser kort fortalt. Vi tilbyr et bredt utvalg av heiser for privat og offentlig sektor. Løfteutstyr med plattform, som beveger seg mellom to eller flere forskjellige nivåer, som ikke har tak og ikke kan brukes i en sjakt. Størrelsen på lastbæreren skal dimensjoneres for forutsatt bruk. Den frie bredden for døråpningen til en løfteplattform skal være minimum m. Hepro leverer løfteplattform (heis) uten sjakt med løft på opp til meter.


Heisplan løfteplattformer Heisplan Plattformheis Våre Aritco plattformheiser.

Enkle personløftere for mindre bygg. TKS Apollo er en norskprodusert løfteplattform med løftehøyde inntil meter. Bladet omhandler installering av trappeheiser og løfteplattformer i eksisterende bygning av hensyn til tilgjengelighet for bevegelseshemmede.


Handicare benytter informasjonskapsler på dette nettstedet. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Dette er en billig og god løsning på steder med lite trafikk og inntil tre etasjer. Disse leveres med sjakt, og trenger således bare en vegg og stå . Et enkelt design tillater installasjon i bygninger . Ved behov for trinnfri adkomst til bolig (rampe og løfteplattform ), er det ikke bare folketrygdlovens krav som gjelder, men også krav i plan- og . Kalea APrimo er en plattformheis som er utviklet med hovedfokus på anvendelighet og design. Ombudet kom frem til at det ikke var i . Adressen der heisen installeres).


Byggverk med inntil tre etasjer og liten persontrafikk kan ha løfteplattform. Heiser og løfteplattformer skal være utformet i henhold til henholdsvis . Personheis, vareheis, matheis, løfteplattform for private og offentlige bygg. Om du bor i et hus der du trenger å bevege deg mellom etasjene så er kanskje løfteplatform i sjakt den mest elegante og praktiske løsningen, .

Spesielt når det gjelder arbeidsstykker . Vi leverer også frittstående . Selv et par trinn er umulig å forsere for en rullestolbruker uten hjelp, og ofte kan en standard løfteplattform eller en rampe rett og slett ta for stor . Følgende krav til størrelser gjelder: a. Norsk Oljemuseum skal bygge et nytt museumsmagasin i Finnestadsvingen i Stavanger. Arbeidets omfang er beskrevet i tegningsgrunnlag og tegninger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.