fredag 24. august 2018

Konferansebord

Konferansebord i mange størrelser og utførelser. Velg blant sammenleggbare konferansebord , enklere bord eller eksklusive konferansebord med el-panel. Gi plass for kreativitet og ideer på møter og konferanser. Med gode konferansebord skaper du de beste forutsetningene for en inspirert og produktiv konferanse.


Stort utvalg av konferansebord og møtebor god pris og kvalitet - rask levering.

Mondo konferansebord fanger, om de er runde, firkantet eller ellipseformede, høye eller lave, om de heter Mondo eller LUX, alle har de den effekten at du ofte. Les om vilkårene i garantiheftet. Melaminflaten er holdbar, flekkavvisende og enkel å holde ren. Ta en titt på vårt sortiment av rimelige PC-bord til hjemmekontoret! Vi har arbeidsbord i en mengde ulike størrelser, designer og materialer.


Få et overblikk over seriene av møtebord og konferansebord fra Altistore, hvor du finner et inspirerende og variert sortiment. De smarte bordene til møtelokaler .

Stabilt og sammenleggbart understell for . Kan kombineres med rektangulært bord. Romslig, praktisk og vakkert. Dette bordet som har en rektangulær fasong, men med avrundede hjørner, gir seg ikke ut for å være . Bordene fanger, om de er runde, firkantet eller ellipseformede, høye eller lave, om de heter Mondo eller Kraft, alle har de den effekten at du… Les mer. Vi produserer i kvalitet, funksjonalitet og design etter kundens ønske. Platefarge: kirsebær Understell i kirsebær Platemål: 260x140cm (8-10pers) Høyde: Prisen er . Dustin har bra priser og raske leveranser.


Sammenleggbart konferansebord med stabilt understell i grålakkert utførelse. Beina er fellbare for transport. FutureLab har fått nye bord.


Disse er nå montert og gruppesonene er klar til bruk. Her kan du kjøpe konferansemøbler fra Italia. Bordet har med sitt lette utrykk et møbleringsvennlig design som passer til ulike . Blanketthylle Clysgrå Isku .

Produktet er allerede lagt til i listen over prisforespørsler! Vis dine prisforespørsler. Varenummer: 1Kategori: Møbel . Zown plastbord x 120. Viser til (av produkter). Scan Sørlie har et utmerket utvalg møte- og konferansebord , i størrelser fra m til m – og i skråd buet, oval eller rett form, og hele bredden fra enkelt og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.