fredag 24. august 2018

Baderoms hyller

Bytte ut eller friske opp? Noen ganger er du på utkikk etter en ny servant. Trenger du hjelp til å holde baderommet ryddig? Vi har praktiske oppbevaringsmøbler til badet. Velg mellom underskap, overskap og hyller i mange ulike stiler.


Handle enkelt online hos ellos.

Alle baderom har behov for litt ekstra tilbehør, slik at ditt bad blir så funksjonelt som mulig. Hylle ABILD 80x4x24cm eikefarget. Her kan du enkelt se hvordan man kan montere hyller på bad uten å bore hull i flisene.


For dager siden - Pent brukt baderomshylle fra IKEA. Baderom BarneromHallKjøkkenKontorSoveromStue. Bredde: 3 lengde: 3 høyde: 139. Skrå skap til f eks bad med glass hyller selges.


Saga baderomsmøbler er konstruert spesielt med tanke på den norske. Topp plate og hyller i kontrast furu.

Kjempefine å kombinere flere sammen! I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt baderom. HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH!


Kombinasjonen av det hvite og harde mot den . MAXBO har et stort utvalg av baderomsinnredning. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Det er skap, skuffer og hyller – et modulsystem som kan bygges akkurat slik du ønsker. Det er derfor enkelt å tilpasse ulike baderom og ulike størrelser. For hyller som skal tåle litt tyngre gjenstander, kan Pilkington.


Du kan få glasshyller som er tilpasset dimensjonene i nettopp ditt baderom. Ta en titt rundt badet ditt, og du vil sannsynligvis finne massevis av varer, men ikke nok plass til å lagre de fleste av dem. Bad hyller er en lett og enkel måte å . Nytt gulv, vask og dekorative hyller gjorde underverker for det mørke badet i kjelleren.


Hjelp oss å gjøre rom123. Stor, hvit hylle fra Vipp, 92 er laget av en 3mm tykk aluminiumsplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.