fredag 3. august 2018

Interiør stue

Da Julie Furset innredet stuen, valgte hun en utradisjonell innfallsvinkel. Det var nemlig én ting som la føringene for resten av interiøret. Gå for én skulpturell lampe i interiøret, og gjør den til et blikkfang. HM Home har for eksempel hengt Flos' 265-lampe over putehavet sitt.


Jeg tror på et mer personlig og spennende interiør i 2016. Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen innreder vi med . Stuen i Bodø er innredet i luksuriøs landstil. Se nye bilder fra finalekandidaten i Norges vakreste hjem 2011!


Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro,. Nettopp derfor har de tatt interiørmarkedet med storm og blitt… Stue. Decorama, en rimelig ny tapetbok høst 20fra Borge. Variert fiberkolleksjon, med trendy tapeter i forskjellige stiler. Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom.


En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det . Du vinner en fantastisk premie fra HVIIT. Er det et aktivitetsrom for hele familien eller er det mer et rom for stille samvær?

Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Interiør og pusling her hjemme gir meg energi og en god følelse. Da stuen var ferdig malt så satte jeg hele familien igang, stor som liten.


Jeg har letet etter interiørinspirasjon etter at jeg kom hjem fra . Et gulvteppe i stuen for eksempel, rådes av interiørarkitekt Torunn Tøllefsen å være generøst nok til å plasseres under både stuebord og sofa . Ved å bytte tekstiler, kan du raskt endre utseendet på din stue. IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. For lenge siden var stuen et rom som stod på stas og ble lite brukt.


Gjør stas på stuen med nytt interiør, se vårt utvalg av pynteputer, pledd og diverse pynt. Mange hadde nok vært redde for å male stuen sin mørk grå, men det fungerer forbausende bra, særlig når rommene er så store som her. Stuen er innredet med en miks av møbler fra ulike tidsepoker. Vakre Hjem Interiør fyller år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!


Er du omgitt av rot og drømmer om ei ryddig stue? Vi lagde ei stue i fotostudio-stil av pepperkakedeig, med to lettvegger, tregulv, KOLDBY kuskinn, LACK . INNOHUS sine hustyper: stue, spisestue, åpen kjøkkenløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.