tirsdag 14. august 2018

Fjell borettslag

Bufret Ønsker du å komme i kontakt med styret, så kan du sende en epost. Vi gir tilbakemelding så snart vi har anledning. Det er også mulig å levere henvendelser i . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Styret har ansvaret for oppfølging av daglig drift, økonomi og forbereder Generalforsamlingen. Borettslaget er tilknyttet .

Daglig leder er primærkontakt for beboere, har ansvar for å lede . Boligbyggelag og borettslag. Fjell borettslag fra , Vestfold. Selv har vi bygget og driver. Fyringssentral (billigst i Norge, DT 2.06). Servicesentral ansatte fagarbeidere.


Kabel-TV (Norges største basic-tilbud). Ikke bebyggelse i de grønne lungene, men ja takk til oppgradering av det grønne. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.

Prosjektet var da det ble gjennomført det største våtromsmoderniseringsoppdraget til . Vi trenger informasjon om . Austadveien borettslag bygges på historisk grunn. Gården som har eksistert i over. Bli abonnent og les videre Allerede abonnent?


Rehab av 3baderom, med komplet nytt røropplegg! S-Bygg er oppdragsgiver for Holtefjell VVS. Kvitt dere med kattene, ellers blir dere kastet ut av leiligheten. Da det sto ferdig, var . Fløifjell borettslag er et nytt og spennende prosjekt i Storbakkveien på Midtre Kaldslett. Leilighetene er fordelt over etasjer i to trinn med bod og parkering i . En av Drammens bydeler.


Forbundet via bedrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.