mandag 2. juli 2018

Glassplate kjøkkenbenk

Klart, gjennomsiktig glass om du ønsker å få frem en malt vegg eller f. Lakkert glass i en farge du måtte ønske; Foliebelagt glass hvis du ønsker et . Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.

Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye . Vi har fast lavpris på standard lagerført glass over kjøkkenbenk: stk. Søkte på glassplate for å se om de hadde noe og fikk opp disse:. Malm glassplater over kjøkkenbenk med godt resultat.

Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer . Høres ikke urimelig ut, vi betalte nylig litt over 70for en ren glassplate bak komfyrtoppen, ca 60x60. Home-it beskyttelsesplate frostet glass 800x400mm. Beskyttelsesplate med innbydende mattert glassoverfl… kr 2400.


Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg. Glassplate over kjøkkenbenk får et hvilket som helst kjøkken til å se moderne ut. Det ser både lekkert og estetisk ut, og er samtidig enkelt å . Interiørglass, Eksteriørglass, kjøkkenglass, dekorativ glass m. Du har mulighet til å legge inn mål på opptil ulike glass.

Herdet glass til kjøkkenet er meget praktisk for å holde det rent, og for å beskytte. Glass til over kjøkkenbenk, fordelaktig mot sprut og skitt. Flere og flere oppdager fordelene med glass mellom kjøkkenbenk og overskap. Det er ingen fuger å rengjøre, og glassoverflaten er svært enkelt å holde pen.


Vi er en Lillehammerbedrift spesialisert på storformat kvalitetstrykk på glass, aluminium og andre plane flater, samt laminering av glass. Det er flere fordeler ved å bruke glass fremfor fliser til ditt kjøkken. Lettere å rengjøre veggen - trenger ikke å ta hensyn til. Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk, og anbefaler utelukkende mm herdet glass.


Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken . Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet. Ser at Ikea har glassplater i herdet glass her: . Glassplatene er laget i herdet glass, noe som gjør dem vesentlig. Med egen dekor/motiv eller valg ut i fra vår katalog med over 8motiver. Herdet glassplate som er både praktisk og dekorativt. Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken som det klassiske ettersom vi har en rekke løsninger og glassalternativer . Glass over kjøkkenbenk har blitt mer og mer populært de siste årene og er en lettere overflate å rengjøre enn for . Dessverre er kjøkkenoppussingskassa tom pga ei skyhøy elektrikerregning, og herda glass er DYRT.


Spekulerer på å prøve pleksiglass, noen . Det er i alle fall en trend å ha glass over kjøkkenbenken; lett å holde rent, reflekterer lys mot det du gjør på . Flere og flere kjøkken har glass over kjøkkenbenk. Vi lager og tilpasser etter ditt ønske glassplate, med farge, omramming, led-lys, baklys, vi maler glass i valgfri . Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken! Glass over kjøkkenbenk/ Glasshyller etter mål.


Det har blitt populært med glass over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Interiørglass, glass over kjøkkenbenk, glassvegg etc. Din Glassmester - Oslo, Asker og Bærum leverer Glass over kjøkkenbenk i følgende områder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.