mandag 2. juli 2018

Bad og våtrom trondheim

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi er opptatt av å gjøre hele prosessen med å pusse opp bad og våtrom så trygg og effektiv som mulig. Vi starter gjerne med en gratis befaring så ta kontakt. Direktesalg av utstyr og innredninger.


LinnBad vikingbad fossbad duravit.

Dette er noen av våre mest kjente . På tide å pusse opp badet ? Ditt drømmebad kan være nærmere enn du tror. Vi leverer total løsninger for bad og våtrom. RENOVERING AV BAD i TRONDHEIM har aldri vært enklere! Stikkord: Bad Våtrom Vaskerom Gass Gasspeis Gasspeiser Sanitær Avløp Varme . Vil du være med å bidra i kampen mot kreft med din PC?


Trenger huset ditt nytt bad , kjøkken, nye vinduer eller ny kledning?

Vi gjør alt innen rehabilitering. Med faste underentreprenører i alle . Frem til nytt lovverk vedrørende søknadsplikt på våtrom foreligger, kan du selv velge . Vi har erfaring med utallige våtrom og kan med god margin si . Flislegging av gulv og vegg på bad. Trondheim , Meråker, Malvik og Stjørdal. Våtrom er rom der overflatene på vegger og gulv jevnlig eller av og til blir utsatt for vannsøl. Eksempler på slike rom er bad , dusjrom og vaskerom.


Historiene om tiltalende våtrom som senere viste seg å være rene. Strenge våtromskrav skal kombineres. Badet er husets dyreste rom.


Veien til ditt nye våtrom starter derfor med et besøk hos oss. Vi utfører oppussing og rehabelitering av bad og våtrom -tar ansvaret for komplett . Vi planlegger, prosjekterer og kommer med ett komplett tilbud på badet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.