torsdag 26. juli 2018

Frostfilm til vindu

Limfri vindusfolie skjermer mot innsyn, slipper lyset inn. Folien kan brukes på alle vinduer og på innebygget glassveranda.

Tenker å finne en type film som man kan påføre. Noen som har noen erfaring med en type som fungerer . Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Det er ikke alle forunt å ha en bolig som ligger så usjenert at ingen har innsyn til ett eller flere rom.

Gardiner er kjekt å ha for å slippe å sitte på . Det er et par år siden vi første gang skrev om vindusfolien Sonte. Det som skiller denne fra konkurrentene er at folien veksler mellom å være . All vår vindusfolie fester seg elektrostatisk (uten lim) på vinduet - og kan således trygt settes opp uten fare for at du har 'ødelagt' vinduet for evig tid.

Størrelse: Bredde: cm, Lengde: 2cm. Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet. Bruk kuttelinjene til å tilpasse størrelsen.


Design, produksjon og montering av folie til vinduer og glassfelt. Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få resultatet . Transparent vindusfolie gir deg frostet vindu på en rimelig og enkel måte og det er lett tilgjengelig hos mange butikker. Produktbeskrivelse: Effektfull frostet folie fra produsent Oracal.


Folien har en lekker fargetone og er ispedd glitter. PLYGUARD Sikkerhetsfolie – PLYGUARD Frostfilm. Kun behandle og montere vindu/folie 1 helt ferdig, før man starter på den neste. Frostet/sandblåst folie til vindu klistremerke til bil ( Frostet folie ) - Bildekor, klistremerker - Hos Dekorshop kan du kjøpe stickers til bil, mc og båt.


Påføres enkelt ved hjelp av selvmonteringskit. Finnes også som frostet glass, speil, krakkelert . I min leieleilighet er det ikke akkurat aktuelt å bytte ut vinduet på kjøkkenet, men jeg vil så gjerne hindre innsyn ved å kunne lime på slik plastfilm som gjør at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.