tirsdag 3. juli 2018

Benkeplater heltre

Benkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. De fleste benkeplater i tre er vakre og tåler bruk over tid. Vanlig, sammensatt av mindre staver og Luxus, sammensatt av gjennomgående .

Møbelkjøkken leverer kvalitetsinnredninger over hele Norge. Fibo-Trespo heltre benkeplater i grunnoljet eik, leveres med en B-kvalitets overside og en C-kvalitets underside. Platene kommer med postformet kant i radie 6. Velg benkeplater mellom laminat, kompaktlaminat, heltre, Avonite eller Quartz.

Du kan få dine benkeplater tilpasset helt etter dine behov og ønskemål. Benkeplaten vi leverer til deg skal leve lenge. Corinor sine heltreplater, som er utgangspunktet for din skreddersydde benkeplate, er laget av førsteklasses . Fibo heltre oljet Europeisk Valnøtt B/C benkeplate.


Fibo Trespo Everst Gloss laminat benkeplate. Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. Benkeplatene er testet for å tåle flere års bruk.


Heltre benkeplate er et populært valg hos nordmenn. Platene er slitesterke og småskader som hakk og riper kan jevnes ut eller slipes bort.

Heltre benkeplater er med på å gi rommet et naturlig og varmt uttrykk. Slitesterkt materiale med en levende overflate som trenger jevnlig vedlikehold. Med litt olje og en varsom hånd blir benkeplaten i heltre det vakre, naturlige midtpunktet på det nye kjøkkenet. En benkeplate i heltre er en tidløs klassiker, og . En benkeplate i eik er også blant de mest hygieniske typer tre benkeplater du kan få, da det store innhold av garvesyre i selve treet naturlig dreper mange . Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid.


Husk å spørre oss om vedlikeholdsprodukter. Heltreplatene leveres oljebehandlet ett . BENKEPLATER OG HYLLER I MASSIV TRE (PRISER INKL MVA PER LM ) 100-190MM MM EIK NATUR OLJE 91- MM EIK . En benkeplate i massivt tre er et “levende” natur produkt. Fargen, strukturen og åretegningene i benkeplaten er enestående for denne . Corian er det perfekte materialet for en eksklusiv og sømløs benkeplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.