fredag 1. juni 2018

Skyvedører innendørs glass

Velger du en innfelt skyvedør tilbyr vi komplette innbygningsmoduler som du enkelt bygger inn i veggen. Du kan velge tilpassede løsninger til forskjellige veggtykkelser fra 96mm og oppover. Om du velger en dør med utenpåliggende glasslister kreves det en innbygningsmodul . Handle raskt og enkelt på.


Våre skyvedører kommer i mange ulike stiler og farger, siden vi på bygghjemme.

Gjennom å handle online. Noen ganger er det faktisk ganske praktisk å kunne åpne en hel vegg, eller kanskje bare noen deler av den. Skyvedør ByggStilFrostet Glass.


Med skyvedører i glass kan dette bli en virkelighet! Det finnes mange forskjellige typer glass som kan . Moderne design, enkel montering for vegg og tak. Fleksibelt og mange spennende varianter i åpent eller lukket system.

En utenpåliggende skyvedør brukes mange steder istedenfor en vanlig dør. Står en dør stort sett åpen eller det ønskes en dør som ikke tar opp gulvplass, er en utenpåliggende skyvedør akkurat det du trenger. Dører og vegger i smijern og glass gir rommet et særdeles eksklusivt og luftig preg. Myhre Smie har levert mange slike løsninger til kvalitetsbevisste kunder over hele Norge. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Interiørglass fra Oksidé er en idé om å benytte det beste og mest moderne innen grafisk produksjonsteknikk. En skyvedør med eget fotomotiv? Produsenten leverer motiver i meget detaljert og høy kvalitet, på glasskvaliteter godkjent av myndighetene for bruk innendørs. Bygg dine egne skyvedører og spar plass.


Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du kan bygge dine egne skyvedører. Rik på detaljer og kvalitet på øverste hylle. Har funnet et bilde av en skyvedør i frostet glass med utpåliggende skinner på nettet. Er det noen her ute som vet om et sted jeg kan finne disse.


Billig dersom du klarer deg uten glass , dyrere med glass. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling.

Hos MAXBO finner du innerdører i mange ulike utforminger, størrelser og farger. Kjøp på nett eller i butikk. Vindus- eller skyvedør ? Det er enkelt å ettermontere en skyvedør ved å feste skyvedørskarmen i eksisterende vegg og kle den med interiørplater.


Her finner du vårt utvalgte sortiment av skyvedørsbeslag. Her viser vi løsninger for glassdører og tredører samt tilhørende beslag. Vi har også skyvedørsbeslag til dører som ikke er med standard mål eller som må festes på annet vis. Spør oss om andre løsninger.


Tilgjengelig i butikker. Uvanlig små beslag for skyvedører og skjult teknikk under en designet profil. Fordelene er store og av høyeste nivå når det gjelder teknikk, stor valgfrihet i plassering og mestrer glasspaneler opp til 1kg.


Bruksområde For innvendige skyvedører i glass. Kontor- og bedriftslokaler. Få større romfølelse og skap . Terskler – andre typer. Eksklusiv enebolig med hvite dører.


Listfrie dører i hvitpigmentert eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.