tirsdag 26. juni 2018

Parkett lister

En gulvlist skaper den perfekte rammen, ikke bare til gulvet, men til hele rommet. Vi tilbyren rekke gulvlister tilpasset Kährs parkett. Gulvlistene passer ulike parkettgulv som vi selger i nettbutikken.


Et parkettgulv blir enda vakrere med matchende gulvlister for parkett. Hos oss finner du både lister og sokler som er enkle å montere.

Se hele rommet som en enhet, og velg parkett , lister og trapper i samme materiale. Detaljene skaper en naturlig følelse av helhet i huset. Parketthuset AS og Makes It Your Home leverer gulv og interiør til ditt hjem. Velg BerryAlloc Gulvlister som matcher fargen på din parkett.


I dag hadde jeg en lang samtale med en kunde som har kjøpt 1kvadratmeter med parkett av meg til et gammelt hus. Huset hadde mange rom og åpne . Hos MAXBO finner du alt av lister som gulvlister, aluminiumslister og tetningslister.

Kjøp på nett eller i butikk. Har dårlig erfaring fra hvite gulvlister full av merker etter støvsuger, møbler som har streifet inntil listene osv. På lister i trefarge legger man nesten ikke merke til . Har bestemt oss å prøve å legge parkett uten lister for neste byggeprosjekt. Skal totalrehabilitere en bolig, og skal gipse om og legge gulv. Det blir jo brukt ein spesialsilikon når ein legger parkett uten lister.


Veit ikkje kva den hette, men veit at det blir brukt Smile. Innvendig er det fort gjort å dra parketten for langt fra veggen slik at du må fôre ut for å få listene til å dekke. Lager du baderom er det fort gjort . En trinnvis veiledning i hvordan du skal installere lister på parkettgulvet ditt. Hvis du vil komplettere det. Ved vannrøret vil en bore i parketten , og få en stygg kant.


Tarkett fører lister og gulv som er av samme materiale og design. Parkett er produsert av levende materiale, og trenger derfor plass for å kunne. Listene leveres i ask, bjørk, lønn, bøk, eik, eik brushe valnøtt, white foile ask .

Vi leverer parkett og tilbehør til markedets garantert beste priser. Landsdekkende levering. Dersom de gamle listene er helt slette, kan du slå på noen smalere lister utenpå.


Du kan legge ny parkett oppå den gamle,men bruk ullpapp imellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.