tirsdag 26. juni 2018

Male gulvfliser med varmekabler

Jeg har et gulv med rue keramiske fliser over varmekabler. Disse flisene er helt håpløse å rengjøre. Derfor lurer vi på om det er mulig å male.


Går det an å male terracotta gulvfliser ? Jeg er så fryktelig lei fargen på det flislagte gulvet mitt!

Tidligere eier av vårt nyinnkjøpte rekkehus har valgt fliser med varmekabler på gulvet i nederste etasje. De har imidlertid valgt rosa . Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Gulvfliser kan også males med samme fremgangsmåte, men her er det . Gulv og våtsoner var flislagt med brune og gule fliser og veggene.


Alt du trenger å vite for å male fliser på bad. Finn handleliste og en enkel fremgangsmåte for en rimelig og enkel oppgradering av ditt bad her!

MALE FLISER PÅ BAD: Å sveipe malerkosten over baderomsflisene er et enkelt og rimelig alternativ dersom badet har behov for en quick fix, . Hva gjør du når varmekablene streiker? For å få maling til å sitte best mulig på fliser , anbefaler han å bruke en 2-komponents epoksymaling. Vi har nettopp kjøpt hus, og på badet er det ¿brune fliser på gulvet og veggene. De er pent satt opp, men vi ønsker oss et lyst bad. Jeg har aldri forsøkt å male fliser , men man trenger vel ikke pigge opp hele gulvet bare for å legge nye fliser om man har varmekabler.


Gir en betongaktig finish på vegger, gulv og benkeplater. Enten du har gulv i heltre, parkett, laminat eller fliser , kan rommet få et helt nytt uttrykk. Det skal vel gå å bare . Har du i tillegg varmekabler , må du slå av disse før du maler. Hva med å male gulvflisene med sånn kraftig epoxymaling som brukes. Er badet forholdsvis nytt, kan nye møbler og fliser være nok.


Skal du male de gamle flisene er det veldig viktig å gjøre et godt. Vet du, det er fullt mulig å legge nye fliser oppå de gamle. Men vil varmekablene nå igjennom alle flisene?

Du kan male fliser også. Men noen tips til hvordan male de? Mangler: varmekabler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.