tirsdag 26. juni 2018

Lekestue dør

Etter mye leting har vi funnet ut at vi bygger vår egen lekestue. Alle ferdig-produkter var enten av dårlig kvalitet eller veldig dyrt! Har startet på ett nytt prosjekt - lekestue til femåringen.

Todelt stalldør blir sikkert fint å leike butikk . Vi du lage en enkel dør selv kan bunnbjelken fungere som dørterskel og spikerslag for veggkledningen. Reis nå hjørnestolpene og skråspikre eller skru dem fast . Sett din egen stil på hytta eller boden med våre egenproduserte dører.

Vi bygger lekestue nå,men har ikke kjøpt dør enda. Noen som vet hvor en kan få kjøpt rimelig dør til den? Laftet lekehus med stort vindu i dør, i tillegg til vindu på sidevegg, gir godt lysinnslipp.


Tenkte først å lage en slik dør, men jeg har lyst å prøve å lage ei dør som ser ut som. Trenger tips til hvordan jeg kan lage en liten dør til en lekestue som skal . Byggesettet består av alt utvendig materiell til lekestuen: Panel, bord til hjørnekasser, to fastkarm vinduer, et åpningsbart vindu, søyler, rekkverk, dør, platting til . Jeg ser etter en dør m/karm til et lite anneks/lekestue. Lysåpningen er i dag på 1(h) x (b). Det er også interessant med andre mål, der maks høyde kan .

Passer fint til lekestue, koie eller liknende. Det runde vinduet står i stil til huset vårt, vi har rundt vindu på ytterdøren vår også. Jeg ønsket todelt dør slik at man får en slags kioskfølelse når . Morsom å være inne i og morsom å være under. Bortsett fra å spare litt penger, vil du også være i stand til å skape en . Lekestuer bygget på tradisjonelt håndverk. Kan også leveres isolert og kledd innvendig med panel og vinduer av isolerglass og isolert dør.


En lekestue er et magisk fristed for barns lek – både vinter og sommer, år etter år. Ikke vær redd for å leke med ulike farger på gulv, vegger eller dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.