tirsdag 26. juni 2018

Bad skap med speil

STORJORM speilskap kommer med integrert LED- belysning . Bad i klassisk stil med svarte fliser og hvite armaturer. Et moderne bad i blått, rosa og hvitt med GODMORGON skap , TOLKEN . MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Trend nyanse speilskap led dimbar. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte dette som .

Med speil på baderommet kan man skape en annnerledes opplevelse på badet. Se vårt store utvalg av speil til badet her. God kvalitet til lave priser. En del av serien fra Saxe Bad. Høy kvalitet, designet og produsert i Danmark.


Vi lagerfører speil og speilskap fra blant annet Aspen, Dansani, Scala og. Skapene kan leveres med LED-lysplate eller lystopp. Speilskap med doble speildører. Lystoppen leveres med .

Attraktive speil eller speilskap er ikke kun optisk berikende, men står også for en hittil usett. Våre speilskap har speil både på innsiden og utsiden, så du kan bruke det til å se deg. Her får du plass til masse småting.


Velg speilskap fra øverste hylle eller fra hyllen som passer deg best. Lurer du på noe, kontakt oss! Og akkurat i dag er en fin dag for speil på badet og sånt. Vi tror du blir fornøyd. I vårt store utvalg av overdeler finner du baderomsskap med overraskende god plass.


Men du finner også speilhyller med plass til kun det aller viktigste. Spar penger ved å kjøpe det nye speilet til badet på nett. I HTHs nettbutikk finner du speil i forskjellige prisklasser, med eller uten lys på sidene.


SERVANTSKAP OSEAN 9HVIT. Paris mini møbelpakke lys eik. Inkludert skap , servant og speil. Hengsler med demping i døren.


Hvit matt, kremhvit eller wenge . Porsgrund-Reflect-Clear- speilskap -500-mm-LED-belysning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.