fredag 29. juni 2018

Hus med hems

Soverom i tilknytning til oppholdsrom gjør huset ekstra godt egnet for småbarnsfamilier. På hemsen, som gir overlys inn i den høyloftede stuen, er det rom for . En rimelig og hyggelig måte å utnytte plassen på hytta er å bygge med hems.

Dette lille rommet på loftet fungerer som gjesterom og soverom til barna, men . Vi bygger hus, garasjer og hytter av høy kvalitet. HIBA HUS er en solid leverandør av ferdighus. BufretLignendeFerdighus MAGMA Moderne er et høyaktuelt hus blant dagens minimalistiske designboliger.

Huset har to etasjer pluss loft/hems, og er egnet for skrå tomt. SJUNKAN, mKorslig liten hytte med et soverom og hems på 16M2. To soverom og hems gir nok av soveplasser.


E- Hems - Helt ferdigbygd- Løftes direkte til tomt! Kanskje har dere sett ut et område, men mangler formell . HUSET: Det eneste som mangler nå er at kjellermuren skal blendes med en grovmurt natursteinmur. Muren skal helle ti grader ut fra veggen og . Stamsund har to store soverom med sengeplass til fem i . Mønt himling og store vindusflater gir lys og romfølelse på kjøkken og stue.

Brattskarven er en innholdsrik og praktisk hytte med tre soverom, stor hems, samt praktisk bod/vaskerom med tilgang både utenfra og fra gangen inne. Bygg deg hus med hems som utnyttes til boligformål. Da er det verdt å ta en titt på vårt spennende ett-kvadrats hus med hems.


En spennende bolig med åpne løsninger og mye plass. Huset har soverom og hems som kan brukes som ekstra tv-stue. Mesterhus er en av Norges ledende boligbyggere. Her finner du en oversikt over alle våre hus.


En kompakt og innholdsrik hytte med gode soverom i 1. Overbygd og skjermet inngangsparti med inngang til bo samt . Hus - Latlaft hus – laftekasser produsert av våre mestere kombinerer lange. Lastu Tømmerhus eller liten fritidsbolig i tømmer. Inneholder: Stue, kjøkken/spisestue, ba gang, utvendig isolert bod og soverom (inkl. hems).


Inneholder: Stue, kjøkken/spisestue, soverom (inkl. hems), ba badstu, vaskerom, isolert utvendig bod og gang. Tradisjonelt dekorert moderne hytte med hems. Inneholder: Stue, kjøkken/spisestue, soverom, ba kombinert bad/vaskerom/teknisk rom, vindfang og utvendig . Hyggeligt sted med stor have tæt på offentlig transport, i byen og på landet. Du vil elske stedet, menneskerne, omgivelserne . Dag's Lillstuga er et gjeste-hus med hems. Lillstugan er beregnet for fire, med brede senger og en sovesofa i stua.


See Föreningen Hus och Hem, Hus och Hems Propaganda för Praktisk Heminredning och Sund Föda (Gothenburg 1926); Vi bo iRibershus (Malmö 1938); Bo . Kan leveres med overbygd terrasse ved stue. Dette annekset er bygget i tradisjonell stil og innbyr til lun hygge. Det har hems og hele seks soveplasser, kombinert allrom/kjøkken, bad med dusj og . Veil pris 70- Nå kun 30- Trykk her for mer informasjon om hytten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.