fredag 29. juni 2018

Blikkenslagerverksted

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontakt oss i dag for befaring. Utviklet og driftes av impaQt AS. Har du en jobb du skal ha gjort?


Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse.

Byggmester Ranheim AS sitt blikkenslagerverksted på Leira i Valdres leverer alt av bygningsbeslag og er leverandør av Kaizer sine skjøtefrie takrenner. Blikkenslager mesterbedrift i Oslo. Alt av blikkenslagertjenester. Vi er din leverandør av fasaderehabilitering, nye nedløp og takrenner, taksikring og taktekking.


Vår erfaring er din trygghet, våre blikkenslagere kan faget og sikrer et resultat som varer. Ta kontakt med oss idag. Vi kommer gjerne ut på en gratis befaring, og gir deg . Vi leverer alt innen tak, fasade ventilasjon, solavskjerming og stålskorsteiner.

Det startet som et enkeltmanns foretak. For rask og nøyaktig produksjon av alle typer tynnplateprofiler ( beslag) inntil 5mm. Enkelt sveiseutstyr og mekanisk utstyr for lette mekaniske oppgaver. Komplett topp moderne Bandtekkeutstyr for fasader og tak. Ventilasjon med service for boliger og store anlegg.


Alt innen blikkenslagerarbeid. Sentralstøvsugere og varmepumper. Konsulenttjenester innen VVS. Velkommen til vår hjemmeside. Totalleverandør av tak, fasade og blikkenslagerarbeider.


Med over års erfaring fra yrket kan du stole på at jobben vi gjør er av høy kvalitet. La ditt hus leve - med kvalitet på toppen. Vi utfører og har utført det meste innenfor tak og tradisjonelt blikkenslagerarbeid av ypperste håndtverksmessig kvalitet i mer enn 1år. Vi arbeider med alle typer metaller.


Vi er nå ca ansatte og omsetter for millioner i året. Vi setter HMS og sikkerhet i førersetet for våre ansatte.

Vi utfører alt innen utvendig blikkenslagerarbei samt montering av blant annet takrenner, snøfangere og pipebeslag. Vi holder til sentralt i Oslo. Fasadeteknikk driver et blikkenslager verksted i Skien på Kjørbekk industriområdet. Her lager vi alt av blikk.


Pipebeslag, Luftehatter, Gradrenner, Vindu beslag, dør beslag mm. Kom til oss så hjelper vi deg! Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem.


Se mer informasjon under fanen Lærefag. Vis kontaktinformasjon likevel. Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene som er angitt under . Oppgradere tak eller fasadekledning?


Vi har lang erfaring med alle typer taktekkinger. Du kan også få laget alle typer beslag fra vårt . Mesterbedriften er allsidig og leverer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.