torsdag 24. mai 2018

Test elektrisk snøfreser

Denne gangen med en batteridrevet snøfreser, og vi var om mulig enda mer skeptisk. Dette krever både mye kraft. Cotech ettrinns elektrisk snøfreser. Vi har testet et par snøfresere - én på nettstrøm og én på batteri.


Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning.

Se hvilken snøfreser som ble best i test her. Snøen er allerede kommet til Norge, og hvilken oppgave er mer kjedelig enn å måke snø? Kjøpte meg Snøfreser på auksjon uten å ha sett eller prøvd den.


Mange var skeptiske men. Synes du en snøfreser høres for voldsomt ut for oppkjørselen din, hva med å prøve en elektrisk? Har du rekkehus eller villa med kort vei til garasje og vei, eller en stor terrasse eller balkong du vil ha snøfri, da kan en elektrisk snøfreser være en løsning.


Test av robotstøvsugere: Dyrest er ikke best . Da kan en snøfreser være løsningen.

Hovedkriteriene i testen er brukervennlighet, kapasitet og kvalitet. En snøfreser skal være lett å starte. Alle maskinene i testen er utstyrt med både snorstart og elektrisk start.


Da er det snorstart vi har bedømt, alle starter lett med . Store snømengder den siste uka sørger for at forhandlerne av snøfresere kan gni seg i hendene. Ved Tana bru ble det målt centimeter snø lørdag, og hele centimeter torsdag. Bjørnar Thomassen hos Jernia i Vadsø sier salget har tatt seg betraktelig opp etter mildværet i desember. I tillegg til ordinære . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: 31cm Arbeidsbredde,. Snøen blir kastet opptil seks meter, og retningen kan justeres 180°. Stiga ST 1elektrisk snøfreser. Er du lei av å måke snø, kan du utvide maskinparken med en batteridrevet snøfreser. Maskinen har krefter som en bensindrevet utgave, med sitt kraftige volts-batteri.


Perfekt til uteplassen eller til den lille trappen. Alt for hjemmefiksere til proffe.

Må man snu og vende ofte på den plassen man skal frese, bør man velge en mindre modell. Ofte velger folk kapasitet over brukervennlighet og det er ikke alltid den beste løsningen. De fleste snøfresere innen denne kategorien har elektrisk start som en tilleggsfunksjon, noe som gjør kaldstarten på vinteren enkelere.


En god snøfreser må tåle alle slags føre og ikke være alt for tung å operere - er den det, kan du like godt bruke spaden. Snøfresere har ikke blitt mindre populære av de siste vintrenes snømengder, og denne uka rapporterte finn. Her får du el-start, frihåndskontroll, og elektrisk styring av utkastertut.


Radiusen på utkastet er 2grader. Arctic Track-dekk gir bedre grep. Seks gir forover og to revers. Oppladbar, batteridrevet og miljøvennlig snøfreser. Batterielektrisk 2-trinns el-snøfreser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.