torsdag 24. mai 2018

Male kjøkkenfronter

I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken, som er ekstra utsatt for søl, bør du i tillegg gå for en veggmaling som er lett å vaske,.


Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte, selv om du velger høy glansgrad. På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet.

Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter ? Vi fornyer ditt gamle kjøkken , til en rimelig pris. Fargevalget er valgfritt! Det eneste vi trenger er en. Til deler som ikke kan demonteres. Som må males selv, for hånd selger vi grunning og maling (samme som vi bruker på verkstedet).


Hva med å male kjøkkeninnredningen? For ønsker du et nytt uttrykk på kjøkkenet ditt uten å bytte det ut, kan maling av kjøkkenfrontene være et rimelig og forholdsvis enkelt alternativ.

Men hvordan bør du gå frem når du skal male kjøkkenfronter ? Og er det flere måter å gjøre det på? Ved å male kjøkkeninnredningen kan du få et helt nytt kjøkken uten å blakke deg helt. Er du lei av det gamle kjøkkenet ditt eller ønsker du bare forandring?


Da er det å male kjøkkenskapene en morsom og rimelig måte å endre kjøkkenet på. Når du har vasket grundig bør du slipe lett over overflatene for . Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male kjøkkeninnredning, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk. Hvor vanskelig er det egentlig å spraylakkere et kjøkken ? Er dette en jobb du fint kan klare selv, eller er det et prosjekt som er dømt til å mislykkes?


Vi har pratet med tre eksperter for deres beste råd og tips. Malermester Eilif Andersen fra Bergen er i utgangspunktet skeptisk til at . Kan vi male vi frontene selv? Vi vil gjerne skifte farger på kjøkkenet. Hvordan retter jeg gamle kjøkkendører?


Trinn 2: Når dørene har tørket, kan du pusse dem med fint sandpapir. Hvis nye håndtak betyr nye skruehull, bør du sparkle igjen de gamle hullene. Deretter kan du gå over skapdørene med heftgrunn.


Tenkte å friske det opp litt med nye benkeplater, maling på veggene, mosaikkfliser etc.

Men økonomien rekker dessverre ikke til ny kjøkkeninnreding og tenkte derfor å male og skifte ut knotter etc. Men skapdørene er laminert spon. Du trenger ikke alltid bytte ut hele kjøkkenet for å få det fint. Her er kjøkkeninnredningen malt med kalkmaling i fargen Blue Stone.


Ultramatt, levende og eksklusivt. Kristiansand S , Søndag 18. Jeg har fonter og skuffer. Vi skal kjøpe nytt kjøkken , og har bestemt oss for at vi vil ha det mørkt!


Har funnet noen brunsvarte fronter på IKEA som er heeeelt nydelige, men også d. Skal du pusse opp på kjøkkenet? Få gode råd om maling og tapetsering av kjøkken og kjøkkeninnredning og prøv fargevelgeren online! Har du fulgt med i interiørbladene har du nok fått øynene opp for at grått interiør er en voksende trend. Mange kaster ut kjøkkenet når de vil ha fornyelse, men husk at maling kan være et alternativ.


Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått? Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken , så er dette en god måte å oppgradere på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.