torsdag 17. mai 2018

Snekkerkompaniet

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Våre dyktige håndverkere tar også på seg oppdrag som tilbygg, rehabilitering og andre mindre oppdrag. Tomter og boliger for salg. Bedriften har alltid lærlinger, både unge og eldre.


Snekkerkompaniet er medeier i Nordbohus AS.

Vi leverer hvert år mange hus til fornøyde kunder, både private . GODKJENT FOR ANSVARSRETT: Sentral godkjenning er en generell prekvalifisering av foretaks kvalifikasjoner . Bygger boliger ,næringsbygg og alt annet i Vestfold. Vi er rundt ansatte. Hus- og hytteleverandør.


Underlagt en godkjent lærebedrift . SNEKKERKOMPANIET AS AVD FABRIKK STOKKE. Besøksadresse, Barkåker, Barkåker.

Våres firma har dyktige håndverkere til alle type oppdrag. Vi hjelper deg med Nybygg, Tilbygg,. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Offisiell foretaksinformasjon. Stiftet: Registrert: 22. Virksomhetstype, Hovedkontor.


Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er . Adresse: Sofies gate 60. Ifølge daglig leder Arild Von Krogh skal de utenlandske arbeiderne jobbe . I tillegg ble det kunngjort åpnet tre personlige konkurser. Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. Norge for Norge e-mail: jozef. Vis Roar Beckers profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk.


Roar har jobb jobb oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Roars . Leveres som byggesett med monterings plan, men vi har snekkere som kan hjelpe til med oppsett. I prisen er inkludert yttervegg og innevegg fra laft tykk.

Mit Yelp kannst du n, Empfehlungen teilen und dich mit anderen darüber .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.