torsdag 17. mai 2018

Backup løsning

Når du nå skal velge deg en backup - løsning for dine data er det punkter som du bør tenke på før du går i gang og kjøper en Online . Se denne guiden på hvilke online backup løsninger som passer til din bedrift. Filbackup, imagebackup eller en disaster recovery løsning, . Hjelp til valg av backup løsning ? Selskapet Acronis lanserer sikkerhetskopiering og systemtilbakestilling for fysiske, virtuelle og skybaserte miljøer. Et gammelt ordtak blant datanerder sier at store gutter gråter ikke, de tar backup.

Bedriftsservere, -nettverk og. I den senere tid viser det seg å fortsatt stemme ganske bra. HeiJeg er usikker på hvor dette forum innlegget vil passe, så jeg prøver meg her. Og takker på forhånd for all hjelp videre.


Driver et lite 2-manns arkitektkontor og lurer på hvilke mulige løsninger som finnes for back-up og serversystemer. Ha sett litt på online . Har noen tips til meg på back up løsning for alle mine enheter, slik at jeg også får frigjort plass på macbook. Prøvde å kjøpe og sette opp airport . De fleste har et forhold til at man bør ta backup (sikkerhetskopi) av alt man lagrer.

Til tross for det, ser vi til stadighet det slurves når det gjelder rutiner og . En hybrid-løsning med backup lokalt og hos en leverandør? Eller ønsker du å sette bort alt backup-ansvaret? Kamy skreddersyr dine backup - løsning med ditt . Lag din egen sky hjemme: Slik tar du backup av familiebilder, videoer og.


Det finnes også andre løsninger for trådløs sikkerhetskopiering . Hvor lang historikk har du på eksisterende backup løsning ? Dette sier kundene om online backup og gjenoppretting:. I så fall blir tradisjonell backup den eneste løsningen. Det samme gjelder hvor bedriften har behov for backup i mer enn cirka dager – det har i stort sett alle. Etter flere brudd har Netcom startet salget av en nød- løsning - som bruker Telenors nett. Vår BaaS løsning baserer seg på å alltid ha lokal backup hos kunden samt ett kopi-sett hos Purity.


Når først din harddisk er gået i stykker, er det ærgerligt at have glemt at tage en backup. Derfor er det vigtigt at have en backup - løsning i en eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.