tirsdag 29. mai 2018

Slipt betong bad

Jeg skal bygge ut kjeller i en bygård i Oslo, og vil ha eksponert ( slipt ) betong i hele arealet. Det er krav til radonmembran på hele arealet. Lurer på om noen her har erfaringer med slipt betonggulv i bolighus?


Tenker selv på dette i gang og bad. Vi skal pusse opp badet , og jeg ønsker meg diamantslipt betonggulv , altså betong med varmekabler og glatt overflate.

Talsperson for Skikkelig rørlegger, Carsten Skottner Engh, deler sine råd om materialvalg til badet : Betonggulv. Betong er et godt materiale å bruke på bad , men . Noen som har erfaringer med baderomsgulv i betong - terazzo ? Vi har betonggulv på badet i hytta vår (i hele hytta, forresten). Dette kan benyttes som overflater på baderom for å skape betonglook og fugefrie vegger. Det som er unikt er at dekorpuss kan brukes for å fornye en gammel teglstens peis, brannmur, eldre bad , kjøkkenfliser, betong gulv.


Lurer på å ha slipt betonggulv på både bad og kjøkken, men lurer på om det blir glatt å . Vurderer sterkt å få gjort dette.

Vi utfører slipt betong ! Slipt betong gir et flott og meget slitesterkt gulv. Vi skal totalrenovere badet (ca 5m2) i sommer og vil ha slipt betong på gulvet. Du kan desgine ditt eget. Vi kjøpte og la Mikrosement på bad og kjøkken i fabrikkleiligheten vi bygde om i fjor, og ble veldig fornøyd. Det har utseende til betong og er . De siste årene har vi levert slipt og polert betonggulv i flere eneboliger og.


Entre, stue, kjøkken og bad har utførelse Platinum, soverom har utførelse Gold. EKSKLUSIV LOOK: Ikke vær redd for å gjøre litt ut av badet ditt! Et diamantslipt betonggulv vil også føles mer organisk enn de klassiske . Betonggulv As i Bergen, utfører gulvavretting på både små og store arealer, i både gamle og nye bygg.


Om dine gulv må slipes , eller fylles for å rette opp skjevheter så fikser vi det for deg. På den måten får du et tørt bad. Blanke flater slipes lett, betong med en diamantsliper, tre med slipepapir.


Også på badet kan du male med epoksy – rett på våtromssikret, pusset vegg i . Rå betong er et populært materiale, og stadig flere ønsker en rustikk stil.

Det beste er at den slipes litt før lakkering. Først ble betongen pumpet inn hytten og spredt utover gulvflatene. Betongen fikk tørke og ble deretter slipt ned og polert.


Resultatet er flott å se . Bad med slipt betong glate malte flater våtromsnorm BVN. Eierne av denne vakre boligen i Fredrikstad valgte seg diamantslipt betonggulv da de skulle pusse opp huset sitt. Et betonggulv gir gode . Best på slipt betong Vanntett konstruksjon.


Badet i første etasje har gulv i slipt betong med flislagte detaljer og gulvvarme. Førstevalget er slipt betonggulv med strukturer av stein men dette viser seg å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.