onsdag 30. mai 2018

Rømningsstiger

Besøksadresse: Sylteosen, 64Elnesvågen. Aksjeselskap; Kontaktperson: Kåre Flatmo; NACE-bransje: 43. Ditt søkeresultat på skikkelige rørleggere.

TINE Meieriet Elnesvågen søker etter fagarbeider ved vedlikeholdsavdelingen i 1 stilling. Arbeidstid: Hovedsakelig dagtid samt noe kveldsarbeid og . RØRLEGGER MOLDE, GAMMELSÆTERLIA 64MOLDE. RØR OG MASKIN AS, RÅDYRVEIEN 64ELNESVÅGEN.

Rørpartner Com AS (Comfort Elnesvågen) Eidemsbakken 64Elnesvågen. Blide fjes møter kundene hos Flataker vvs AS i Elnesvågen. Os Rør AS - Rørleggere, Elnesvågen, 644 Haukåslia Norge, Infobel. Resultater for Vvs Arbeid I Elnesvågen; omtaler fra kunder , priser,. Forhandler, Rørlegger Molde, Bad og våtromsinnredning Forhandler Molde, Rørlegger, . Norgesstigen er europeisk EN 1godkjent.


Utførelse i sjøvannbestandig aluminium med eloksert overflate, kombinert med . Med enkle håndgrep kan stigen veksle fra en smal list på veggen til en stødig og solid rømningsstige. Stigen leveres både som ferdig stige i hele lengder og i .

Sikkerhetsprodukter og løsninger av høy kvalitet, med kundens behov i sentrum. For andre størrelser, se lenger ned på siden! Sørlandstigen - utfellbar brann/rømningstige meter Sintefsertifisert brannstige.


Dette er en redningsstige som er enkel i bruk og den trenger ikke montering - den . Dette er en redningsstige som er enkel i bruk og den trenger ikke montering - den henges enkelt og . Bruk Kontakt oss og vi vil komme på en uforpliktende befaring. Noe av det vi leverer: Rømnings stiger med og uten ryggbøyle; Brannstiger; skilt til rømningsvei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.