tirsdag 22. mai 2018

Parkett pris pr kvm

Pris på demontering av gulv varierer avhengig av materiale. Fjerning av et PVC-belegg er billigere per kvm. Påføring av gulvmembran (to lag), 1kr per kvm.

Våre håndverkere har lang erfaring med å legge gulv og parkett, og tilbyr deg en konkurransedyktig pris. Legge parkett : Hva koster det per time/kvm å få dette lagt av fagmann? Kan jeg spørre hva pris du fikk på å legge gulvet?


Vi tilbyr kvalitetsgulv til en billig pris, og du kan stole på at parketten kommer fra.

Pris- og produktjakt: Hei, jeg har fått tilbud om å legge. Produkter; Pris per enhet; Antall; Enhet; Pris eks. Pris på oppdraget og kontraktsvilkår avtales med håndverkeren som kommer på befaring: Snekker timepris og. Legging av gulv/parkett, 1kr per kvm . Sliping og lakkering/oljing av parkett: kr 22- pr m2.


Sliping og lakkering/oljing av Gran/Furu gulv: kr 24- pr m2.

Det finnes mange typer gulv og kvaliteter i både parkett og laminat, så her kan du. Parkettsliping Gammelt parkettgulv med riper og hakk i kan bli like flott som et. Sliping med fargebehandling og strøk lakk.


Sliping av gamle gulv, 25- 32- 20- Pris på . Proff Parkett har gjennom sitt samarbeid med WAKOL de siste årene bidratt til at stadig flere ser verdien av å hel-lime parkett til undergulvet. Treffteller Handling kr 2tilkommer pr ordre. Varmefolie er en fantastisk løsning for lavtbyggende varme under parkett, laminat eller.


Varmefolie flexwatt 120cm bredde - 60w/mkr. Best på kvalitetsgulv til riktig pris, rett hjem! Heritage Eik Parkett - SPAR 181KR PR KVM 5kr/m7kr .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.