tirsdag 22. mai 2018

Herskapelig villa

Innholdsrik villa med rom for luksus i hverdagen. Størrelsene på stuer og kjøkken er sjenerøse, sammen med ekstra takhøyde gir det en herskapelig følelse. NES: For bare ti år siden var eiendommen et vanlig småbruk.

Nå selges den herskapelige villaen med prisantydning på millioner kroner. Herskapelige Søndre Ringåsen er solgt for millioner kroner. ENDELIG SOLGT: Villa Ringheim, Søndre Ringåsen 3 er solgt for 14 . Vi har nå Herskapelig villa fra nettsteder. Eiendomsmegleren beskriver denne villaen i Larvik som herskapelig? Denne staselige villaen ligger i det beste området av Ciudad quesada, helt i nærheten av La Marquesa golfbanen.


I Cannes beste addresse med en panorama sydvendt havsutsikt. Villa med stor entree, dobbel stue, bibliotek/kontor, spisestue, stort kjökken, vaskerom og . PrivatMegleren har nylig solgt denne eiendommen. Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

PRIVATmegleren Moss har den glede av å presentere denne store ærverdige villaen, populært kalt Heia eller Tårnhuset på folkemunne. Unik eiendom fra slutten av det århundre med god beliggenhet i et rolig og ettertraktet område på en høyde i Antibes. Opphold i vakker, toskansk villa fra slutten av 1800-tallet med privat park, inkludert frokost, sen utsjekk og andre ekstragoder.


Jessheim/Fladbyseter - Herskapelig villa med en flott opparbeidet hage på 8kvm - romslige soverom - Dobbel garasje m. Jessheim/Fladbyseter - Herskapelig villa med en flott opparbeidet hage på 9kvm - romslige soverom - Dobbel garasje m. La Manga, den km lange halvøyen som strekker seg nordover fra Cabo de Palos til Veneziola ligger i Murcia-regionen, kun minutters biltur . Hamar: Herskapelig villa på Sagatun med utleieenheter. Men Austergaard har ikke bare et vakkert ytre, huset har også en svært god planløsning. Austergaard er en herskapelig villa tilpasset flat tomt. PORSGRUNN: Denne helgen var det nok et innbrudd i Villa Øvre Frednes.


Nå vil eierne selge det verneverdige praktbygget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.