mandag 14. mai 2018

Montering av snøfanger

Et tak trenger sikring i henhold til plan og bygningsloven. En snøfanger sikrer mot snø og isras fra tak. Montering av innfestingsplanke må gjøres før man begynner monteringen av .

Det er viktig å montere snøfangere slik leggeanvisningene angir. Snøfangere består av to deler, holdere(eller konsoller) og gelender eller grinder. Snøfanger for shingeltak og trapesplater.

Ved montering av trapesplater skal det monteres en innfes-. Garasjen har ståltak og hver vinter samler det seg opp 30-cm med snø før det raser ned. Med NOMO snøfanger behøver du ikke bekymre deg for takras. Monteringen for flere taksteinmodeller vises i FAQ - montering av NOMO. Nedenfor finner du monteringsanvisninger i PDF format.


Montering sikringskrok til betong-, tegl- og . Stor styrke, et godt tilpasset utseende, enkel og solid montering - og ikke minst lang holdbarhet - er kjennetegn på LOBAS snøfangersystem. Vi utfører montering og reparasjon av alle typer taksikring, som f. Snøfanger Snøras fra tak er en reell fare. Et Hus Hjem Snøfanger - Snøfangere○ Skal monteres der snø og isras kan skade personer.


Mur og Renovering monterer flere typer snøfangere. Vi lagerfører snøfangere i flere farger og utførelser. Våre snøfangere passer til de fleste typer . Den ene for takshingel og plane taktekkingsmaterialer, den andre for Isola Powertekk.


Byggeforskriftene krever at byggverk skal . Vi har lang erfaring innen helomlegging av alle typer tak, montering av snøfanger og taksikring, ventilasjon, kjøkkenhetter og utvendige blikkenslagerarbeider. Monteringsanvisning Takpanner Plannja Royal/Waterfront, Regent/Seaside, Rapid. Med snørike vintere og vekslende vær som kan føre til tung og hard snø er det også viktig å få montert snøfangere for å hindre skade på alt fra eksteriør til . Det viser dimensjonering og innfesting av snøfangere plassert nederst på mindre tak, eller montert i flere rader på store tak, på tak med glatt tekning eller på tak .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.