mandag 14. mai 2018

Funksjonell vvs

Vi er en allsidig bedrift som hjelper deg med det meste innen rørleggerfaget. Enten det er oppussing av ba servicejobber eller montering av varmeanlegg. Også har vi et stort nettverk av håndverkere som vi samarbeider . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Hva med et nytt baderom?

Vi mener baderom handler om opp. VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Oslo. Funksjonell Vvs i Oslo, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Markedsnavn, Varme og Bad.


Selskapsform, Privat aksjeselskap. Nå har de skrevet brev til NRK der feilene påpekes.

Som fagfolk og håndverkere reagerer vi på at i programmet presenteres det alvorlige feil. Badet som ble laget i beste sendetid har feil og . Vi har kontor i dag på Bogerud i Oslo. Er medlem av rørlegger kjeden Varme og Bad.


Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Daglig Leder ( Ikke-Spesifisert Næringsområde - Færre Enn Ansatte - Privat Virksomhet), Flislegger, Tømrer, Rørlegger, Formann (Rørlegger), Rørleggerlærling. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under fanen Lærefag. Vis kontaktinformasjon likevel.


Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene som er . Totalrenovering av baderom eller kanskje et Spa bad med velvære. Besøksadresse, Martin Lingesvei 2 Oslo. Vg– Videregående trinn 1. Vg– Videregående trinn 2. Vg– Videregående trinn 3. Klikk linken for mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.