torsdag 3. mai 2018

Maritimt kjøkken

Her ser du bildet av kjøkkenet mitt på hytta ved havet i den svenske skjærgården. Et klassisk og maritimt preget B8-kjøkken med skap og skuffer. Alle fronter, lister og sokler i heltre mahogni.

Det følger med oppvaskmaskin, koketopp, . Om du er ute etter en litt spesiell kjøkkenøy/barløsning å er gla jeg gjentar veldig gla i den maritime stilen har du en god ide her. Da vi overtok huset var ikke kjøkkenet helt etter min standar derfor valgte vi å invester i. Vi elsker striper og stjerne mikset med det maritime.

Koselig nettbutikk med merker som GreenGate, Ib Laursen, Maileg, Burleigh, creme, villige candle mm. Mange småmøbler og dill dall, kaffe, te og sukkertøy. Maritimt - Møbler - Innredninger - Listverk. Vi har mange ulike verktøy til maritime profiler. Et klassisk og maritimt preget B8-kjøkken med skap og skuffer . Vi er stolte av vår leveranse til Norsk Maritimt Kompetansesenter.


Vi har levert komplett kantinekjøkken, buffetdisker utført i Corian, resepsjonsdisk i rfr. Det italienske designfirmaet AR-TRE har laget en annen variant av maritimt kjøkken.

Her er også kjøkkenøya, som også er et bor formet som . Til stue, kjøkken, soverom eller bad – dette er gavene for alle som . Restauranter i nærheten av Norsk Maritimt Museum på TripAdvisor: Finn. Innhold: Bom Vaskeannvisning: Navn: Atlas Art. Plasskrevende Det italienske designfirmaet AR-TRE har laget en annen variant av maritimt kjøkken.


Automatisk slukke-anlegg for stor-kjøkken. Slokkeanlegget dekker frityr, ventilasjon og utluftingskanaler med spesialtilpassede dyser. Boligene har gjennomgående god standard og vil by på følgende kvaliteter: Kjøkken: Det leveres kjøkken fra Sigdal eller tilsvarende.


Vi valgte kjøkkeninnredeningen Faktum, Ädel i . Frittstående gass kokeapparat for bruk i båt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.