torsdag 3. mai 2018

Elkjøp kjøkken erfaringer

Takknemlig om noen ønsker å dele sine erfaringer ! IKEA, Epoq eller Kvik- kjøkken ? Noen som har Epoq- kjøkken ? Erfaringer med epoq kjøkken fra Elkjøp. Ikea- kjøkken , gode og dårlige erfaringer. Skal bytte kjøkken og lurer derfor på om noen vil dele sine erfaringer med epoq- kjøkken.

Alternativene er ikea, kvik og hth, så hvis noen har noen tanker rundt . Jeg har bestilt, og det gikk veldig greit - mailet og snakket litt i telefonen. Venter leveranse i uke da kan jeg si mer om kvalitet og montering etterhvert. Jeg er i allefall optimistisk enn så lenge. Epoq, så får du litt flere treff.


Epoq kjøkken hos Elkjøp er ingen enkel sak. I slutten av mars hadde jeg tegnetime hos Ekjøp, og fikk tilbud om nytt kjøkken. Jeg aksepterte tilbudet på e- post etter et par dager, og regnet med at prosessen var i gang.

Først uker senere var bestillingen gjennomført og leveransen var satt til 17. Han står i det han kaller et mareritt. I et rom med grå kjøkkenskap og nye hvitevarer peker han på en rekke feil, mangler og skader. Det var i september at kjøkkenet fra Elkjøp ble montert opp av selskapet Crena AS – et selskap som nettopp Elkjøp anbefaler til kundene sine. Jeg tror at vi har store fordeler med vårt lavpriskonsept, merkenavnet vårt, og vår tilgjengelighet, sier Robert Terøy, salgssjef i Elkjøp Norge til bonytt.


Han forklarer lave priser med de store innkjøpene som gjøres, og gode logistikkløsninger. Terøy hevder at alle kjøkkenene har høy kvalitet: - Epoq bruker. Mulig det bare er innbilning, men jeg føler at det bråker mindre enn det jeg har vært borti av IKEA- kjøkken mtp skapdører og skuffer. Da er kjøkkenet bestilt og min erfaring tilsier at det er mye penger å spare på å bruke god tid.


Hva har folk av erfaringer rundt ulike kjøkken ? Noe jeg burde holde meg unna? Ang hvitevarer så var erfaringen min at pakkene som kjøkkenleverandørene kommer med var svindyre, selv om de var på tilbud. Kjøpte en Siemens pakke. Har til nå kun vært en liten tur innom elkjop.


Da kunne fargehandelen fortelle at kjøkkenet var grønt, ikke offwhite som opplyst på elkjøp. Vi har samme erfaring , dessverre. Dette vil altså komme i tillegg, før du får et komplett kjøkken som avbildet.


Ikea har den beste kjøkkengarantien totalt sett, med års garanti på både skrog , fronter og bevegelige deler.

Har du erfaringer med dette? De gir års funksjonsgaranti, som innebærer års garanti på skuffefunksjoner, hengsler, skapskrog, dekksider og . Feil montering av kjøkken kan føre til problemer senere. Nå er det kommet en helt ny metode som reduserer risikoen for at du gjør noen tabber. Mange som monterer kjøkken selv, har kanskje aldri gjort det før, og det er fort gjort å gjøre noen feil. De vanligste er at skrogene blir skjeve og at det mangler . Du finner alt fra flotte stilrene kjøkken til kjøkken i flotte pastelfarger eller sort høyglans.


Hos Epoq kan du velge blant et stort utvalg av smarte kjøkkenløsninger til konkurransedyktige priser. Familien Talmoen i Hjelp, vi bygger hus valgte et kjøkken fra Epoq og monterte det selv. Svart tapet ble prikken over. I dag skal vi til Elkjøp i Larvik for å tegne Epoq- kjøkken. Vi fikk også veldig god hjep fra kjøkkenselger Linda Ockelman, som også kom med anbefalinger ut fra egen erfaring.


Hvor lang tid det tar å montere et kjøkken kommer selvsagt an på hvor stort kjøkkenet er, samt ferdighetsnivå, sier kjøkkensalgssjef hos Elkjøp , Øyvind Holthe. Han har gått gradene og vært avdelingsleder, varehussjef og salgssjef, og var sist nordisk kategoridirektør for kjøkken. Hvor viktig er det at dere rekrutterer varehussjefer utenfra? Det kan være en fordel at de kommer fra andre bransjer, for å få litt påfyll og inspirasjon.


Vi bestilte et kjøkken av elendig kvalitet hos dere rundt begynnelsen av oktober.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.