fredag 4. mai 2018

Leca garasje flatt tak

Bygge 50kvm garasje i betong/mur (?) med flatt tak. Hvor vanskelig vil det være å sette opp en slik garasje selv i feks Leca? Garasje med flatt tak - posted in Åpen Post: Hallo godtfolk;Skal bygge meg ca 50. Naboen har nesten lik garasje, men la leca-plank som tak.


Jeg skal bygge isolert garasje med flatt betongtak. Det gjøres på alle bygg med flate tak i dag. Vi har brukt leca byggeplank på flere tak.


Leca er meget velegnet for garasjebygging, blant annet fordi en garasje ofte tilpasses. Stor og romslig dobbelgarasje med flatt tak; Rene elegante linjer; Smart . Smart løsning med sports- bod og plass for søppelkasser på baksiden. Talje: Ståldrager på tvers i garasjen med løpekatt for 1T og talje. Det er ikke bare du som trenger et hus, bilen din trenger også tak over hodet, kanskje et helt eget hus.


Riving av eksisterende garasje (garasje med carport i leca) Baksiden av. Garasje med flatt tak – posted in Åpen Post: Hallo godtfolk;Skal. Jeg ønsker Ã¥ føre opp en leca-garasje pÃ¥ ca 6×meter pÃ¥ flat og .

Jobb : sette opp ny garasje Vi skal sette opp ny garasje betong/mur leca på en skrå tomt. Building new garage in brick with a flat roof in the. Sette opp Leca garasje på x meter med flatt tak/terrasse.


Dispensasjon er gitt fra kommunen slik at arbeide . I mange av de nyere boligfeltene er flatt tak det eneste som tillates og i akkurat din hage kan det være. Jeg driver å tenker på å bygge meg garasje til sommeren. Pris på leca og spenncon vet jeg ikke enda men har hørt at dette heller ikke er billig.


Altså, taket skal være flatt og vil stort sett være under jord med gress på. Velg hvilken garasje, bod eller driftsbygning du ønsker. Til alle bygningene medfølger tegninger for søknad til kommunen, materialliste, anvisning på hvordan . Lage selv i leca eller i tre etter tegninger? Ikke bygg med flatt tak; men bygg skråtak med takåser; den ekstra høyden er gull verdt når/om du . Du får en garasje for to biler og plass til sykler, ved og hageredskap.


Funkis-stilen med flatt tak gjør garasjen lett tilpasse i terrenget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.