fredag 4. mai 2018

Fine nøkkelskap

Har malt gangen min ferdig endelig, og har lite lyst å henge opp det kjipe furunøkkelskapet vi hadde. Men må ha noe til å ha nøklene inni, og det må være me. Skulle hatt meg en nøkkelskap.


Hvor får jeg kjøpt et fint nøkkelskap ? Ingen som blir med og leker at.

Fine nøkkelskap - Hus og hage - Kvinneguiden Forum forum. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret Lignende 7. Noen som vet hvor de selger fine nøkkelskap ? Viser til (av produkter). Skapet er laget av stål og har et stilrent design med et fint mønster som forestiller små blader i en blanding av klart og frostet glass. Mie nøkkelskap med speil fra Rowico gir et praktisk og stilrent innslag til gangen, fine kombinasjoner av tre og metall gir en varm følelse.


Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk.

Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker, krakker og skohyller. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Velkommen til galleriet eller ta kontakt. Hilde var på leting etter et nøkkelskap til gangen, men fant aldri et som passet inn i stilen hennes. Nøkkelskap er fine gaver!


Til slutt endte hun opp med å ta saken i egne hender. FÅ OGSÅ MED DEG DIY-prosjekter i nordisk stil! Korktavlen er kjøpt på Søstrene Grene og hengt opp med dobbeltsidig teip. Messingkrokene er kjøpt i . Gleden var stor da vi fant disse lekre nøkkelskapene fra Dixie som nå har tatt plass i nettbutikken. Selve skapet er i metall, mens døren er i glass.


Lukkes med magnetlås og inneholder knagger til å henge nøkklene på. For å ta en nærmere kikk, klikker . Diverse treting til salgs - fine å male. De to med blomstermotiv er malt av meg - til inspirasjon!


Så da var det bare å få det opp! Det var vel på tide å få det opp siden det nesten var et år siden jeg kjøpte det.

Dixie interiør har mange fine nøkkelskap å velge mellom. Heldigvis hadde mannen tatt rett plass og det. Skjønt og dekorativt nøkkelskap fra La Finesse.


Dette fine nøkkelskapet er utformet som en gammel telefonboks i irrgrønt og har en sprosset glassdør og kroker til nøkler innvendig. Meget fint nøkkelskap med vakker patina, som gir entreen et romantisk og søtt preg. Pris: 8kr Fri frakt RoyalDesign.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.