tirsdag 29. mai 2018

Kombinert undertak og vindsperre

Ved bruk av kombinert undertak og vindsperre er det ikke nødvendig å etablere lufting mellom undertaket og isola- sjonen. Skråtak med kombinert undertak og vindsperre. For takkonstruksjon med undertak som er vindtett, vannavvisende og samtidig diffusjonsåpent. Icopal Brettex brukes som kombinert undertak og vindsperre i isolerte skrå tretak med opplektet, luftet taktekning.


Platene leveres sammenfoldet og brettes ut . Hunton Undertak er et forenklet undertak av trefiberplater som kombinerer undertak og vindsperre. Undertaksplatene kan brukes i kalde- og isolerte .

Et diffusjonsåpent undertak omtales ofte som et kombinert undertak fordi det er en kombinasjon av undertak og vindsperre. Denne anvisningen omhandler oppbygging av isolerte skrå tretak med utvendig nedløp, opplektet taktekning og kombinert undertak og vindsperre. Divoroll Top 13og Divoroll Top RU 1500.


TG 24Divoroll kombinert undertak og vindsperre. I mange eldre hus skjer den største delen av varmetapet gjennom takkonstruksjonen; Minsker snøsmelting og .

Isolerte skrå tretak med lufting mellom vindsperre og undertak. Kombinert undertak og vindsperre anbefales ikke på steder hvor man av . Scan Master/Master Pro KK brukes til kombinert undertak og vindsperre, og kan også benyttes som dampåpent undertaksbelegg på taktro. Tak med varmeisolasjon i takflatene og kombinert undertak og vindsperre b. Tak med varmeisolasjon i takflaten og lufting mellom vindsperre og undertak, . Brettex er et diffusjonsåpent undertak for vertikal mon.


Icopal Brettex, kombinert undertak og vindsperre, monteres fra møne til takfot uten . PRO SUPER har selvklebende belegg og brukes som kombinert undertak og vindsperre i isolerte skrå tretak med utvendig lekting, og monteres direkte på. Utvendig kledning må være drenert og luftet etter . VemproTM R+ og RN - kombinert undertak og vind- sperre, VemproTM S Svillemembran og. VemproTM Vindsperre med tilhørende produkter.


Når du bruker kombinert undertak og vindsperre, er det svært viktig at du monterer dampsperren korrekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.