tirsdag 29. mai 2018

Bjelkelagstabell i bjelke

BJELKELAG: B-01-– BJELKELAGSTABELLER (for Hunton I-bjelken ). B-02-– BJELKESKO (for I-bjelke ). Hunton I-bjelken gir flere muligheter for arkitekten, en enklere byggeprosess for snekkeren og et bedre byggverk for byggherren og huseieren. Tabellen er utdrag fra byggedetajer 522. Bjelkelag av konstruksjonsvirke.

Orienterande lysopning i meter for bjelkelag av I-bjelke med LVL flensar bxh . FORUTSETNINGER FOR BjELkELAGSTABELLENE. For etasjeskillere av lette trekonstruksjoner i bolighus ol. Dimensjonering bjelkelag. ORDINÆR TRELAST OG TERRASSE. Velg styrkeklasse og senteravstand mellom bjelker.


Maksimal lysåpning (spenn) beregnes.

Beregning av bjelkelagstabeller. N - plassert i ugunstigste posisjon på en bjelke - er mindre enn en angitt grenseverdi. Lysåpning i meter, avhengig av trelastkvalitet og bjelkeavstand. Norsk Trelastkontroll og Treteknisk presenterte nylig bjelkelagstabellen som gratis app.


Større spennvidder med nye bjelkelagstabeller. Anders Homb og Svein Terje Kolstad. Prinsippet har imidlertid blitt videreført av NBI, og bjelkelagstabeller som er gitt i. C- bjelkene kan ha dimensjoner fra 1til 3mm. Vi leverer følgende typer bjelkelag: Heltre opp til 2mm. Vi kan spesielt nevne Hunton I-bjelken for vegg som kan.


Hvor store må bjelkene egentlig være for å bære tyngden. Det kan bjelkelagstabellene gi svar på, nå i revidert utgave fra Sintef Byggforsk. APP - bjelkelagstabell. Har du plass nedover?


Benytte bjelker med tifredstillende stivhet og styrke.

Punktbelaster man en bjelke av standard . Dette hulldekke gir mye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.