fredag 11. mai 2018

Dør til utebod

MAXBOs bod- og hyttedører er utviklet for å tåle det norske klimaet - enten det er på fjellet eller ved havet. Start med å velge ønsket feste for ditt veggmateriale. Skal det brukes tre- eller karmskrue Er det betong, lettbetong eller tegl må du bruke .

En dør viser hva slags bygg eller bolig døren fører inn i, og fra utsiden kan døren gi huset eller bygningen et helt unikt uttrykk. Dekorer ditt hus, din bo eller ditt anneks med en stilsikker dør. Da vi overtok utviklingen av dører, hentet vi som vanlig inspirasjon fra våre større hus. Er det noen som har ei boddør med karm i størrelse x 1å selge/gi bort?


Den gamle er i god stand med beslag og hengsler. Perfekt dør for boden, hytten eller garasjen. Fåes i bredder 80cm, 90cm og 100cm og høyder 180cm, 190cm, 200cm, 210cm Kun kr 237- NB!


Holder på med en liten lekehytte til datter mi, lurer i den forbindelse på om noen har en oppskrift på ei dør? Holder på å innrede et rom i garasjen, ved å dele garasjen i to og isolere. Trenger en dør mellom rommet, som skal være oppvarmet, og resten .

Multi redskapsbod er en flott og allsidig bod for hjem eller hytte. Er boden for liten til alle tingene som skal stå på gulvet? Her får du konkrete ideer til hvordan du kan få mer plass i . Dør, vindu, boddør, innerdør, innedør, ytterdør, hyttedør, Diplomat, H-vinduet,. Bod/Hyttedør - Geilo med glass fra Diplomat.


Det enkleste å montere er en bod som består av ferdige elementer. XL sølvmetallic med dobbeltdør m² - Biohort. Redskapsbod i høy kvalitet med skråtak og moderne design . Lagerførte bod/kjeller/bakgangsdører i sporfrest utf0relse.


Vi har et av markedets største dør- og vinduslager. Til hagestuene kan du velge mellom tre ulike dører som tilvalg, en foldedør og to ulike skyvedører. Tillegg for montering av hagestuer er kr 12. Montering af dør - guide til hvordan du monterer en yderdør.


Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne aktiviteter. Når du planlegger å bygge utebo så tenk på hvordan bygget kan passe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.