fredag 11. mai 2018

Male vinduer inne

Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig. Hvordan male vinduer med gulnede trekarmer inne. Denne bruksanvisningen gjelder for nye trevinduer som ikke er malt før. Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du maler vindu innendørs. Velg en maling som passer i rommet, for eksempel matt, silkematt eller glans.


Ottos tips: Her får du en nøye gjennomgang av hvordan du maler vinduer fra start til slutt. Klippet er hentet fra DVD'en Ottos innemaling.

Her finner du en enkel oversikt over hva du bør tenke på når du maler tak, listverk, vegger, panel, dør og vindu. Da var tiden kommet til å prøve seg på det første av 30-vinduer i huset som er i ubehandlet tre innvendig. Nymalte vinduer betyr mye for hvordan huset ditt fremstår.


Her har vi samlet enkle trinn-for-trinn-tips til hvordan du maler vinduer og får et fint . Her er ekspertenes tips til deg som skal male innvendig.

Høvlet treverk og skarpe kanter er noe av det vanskeligste å male med et. Det finnes innepensler og det finnes utepensler - hver med sine egenskaper, beregnet til sitt bruk. Men skal du male vinduer utendørs, er det beste å overse hele . Male vinduskarmer - posted in Hus, hage og oppussing: Vi driver å pusser og skal. Innvendig (på vindu/dør/foringer/listverk) bør en ikke bruke . Har malt vinduer før, og synes det er et utrolig pirkete og langdrygt arbeid. Jeg bruker jo litt tid på maling av vinduer og slikt.


Men den vannbaserte er selvsagt sunnere med tanke på inneklimaet. MAXBO har et bredt utvalg av vinduer med kvaliteten du forventer. Vinduene holder seg mye lenger, hvis du maler dem, mens de fortsatt er pene.


Når du allikevel er i gang er det en god idé å male vinduene to ganger. Vanlige søkeord: male vinduskarmer; male vinduskarm; Male Vinduskarmer Inne; måling .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.