mandag 23. april 2018

Silketrykk på glass

Digitalt trykk på folie. Ideell for bruk i dører, skillevegger, glasstak og yttervegger der det kreves en kombinasjon av estetiske og funksjonelle behov. Emaljer og verktøy for silketrykk på glass. Flame orange emalje for silketrykk på glass , 1gr.


Begrepet brukes både om teknikken og om avtrykket etter teknikken, det vil si det trykte bildet. Silketrykk , glass og porselensmaling.

Vi tilbyr flere forskjellige serier med farger for maling og silketrykking på keramikk og porselen. Glassmalingsfarger til . Skap et elegant uttrykk på terrassen din med dette gjerdet fra Cubic-serien til Plus. Her er fasaden kledd med Emaljeglass og glass med silketrykk. Lær om ulike teknikker for å overføre tekst,bilder,tegninger og logoer til glass.


Kurset er på norsk og kursprisen inkluderer materiell og lunsj, kaffe og te begge dager. Galleri Uvær har delt et bilde. Unike kopper og glass med trykk. Siv Johansen sitt bilde.

Vi silketrykker logo eller motiv på krus og glass. Trondheim kan vi brenne motiver på det meste av kopper, krus og glass. Innvendig glass til stekeovnsdør, med silketrykk - 5x 4mm direkte fra Electrolux.


HMS-skilter, Etiketter, Plakater, Folieskjæring, Blindeskrift, Kunsttrykk og Direktetrykk på bl. Leveranse av glassfasader, glasstak, glasskledning med silketrykk og . Velger du et silketrykk glass kan du få ditt favorittmotiv trykket rett på glasset. Herdet og laminert glass innvendig i rekkverk.


Verkstedene har fasiliteter og utstyr for dyptrykk, høytrykk, litografi, silketrykk ,. PVC, stein, glass og pleksiglass. Keramisk silketrykk på glass , 3kvadratmeter. Her stod vi for leveranse av glasstak, glassfasader, glasskledning med silketrykk , innvendige skillevegger av glass og aluminium, vinduer, og dører innvendig og.


Metoden brukes til å trykke kreative motiv på glass , metall, keramikk og papir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.