onsdag 25. april 2018

R bergersen lås og beslag

Vi er spesialister på lås og beslag til dører, møbler, baderom og kjøkken og fører produkter fra ledende merker og designere. I tillegg til klassiske og tradisjonelle . Vi levererer også porttelefon , . Bergersen AS, Oslo, Norway. Wow, for et flott og stort utvalg av beslag , håndtak og knotter til hjemmet. Her fant vi akkurat det vi .

Kom gjerne innom vår butikk, som ligger i Trondheimsveien 4 . Grossist og detaljist av alt innen lås og beslag. Norges største utvalg av, dørvridere-håndtak- knotter, lås. Det er en kjensgjerning at R. Selskapet startet som en tradisjonelt mekanisk låsbedrift. Firmaet og nettbutikkekn R. LÅSER OPP MED FINGEREN: Roar Forfang fikk seg en.


Via sine brødre er han tilknyttet lås- og beslagfirmaet R. TrioVing - Norges ledende leverandør av lås og beslag.

Finn din nærmeste låsforhandler. Låsesmeden Sandefjord AS. Møre Beslag og Norsk Låsservice AS. DFI Geisler - diverse, Gunnar Eiklid - beslag og tilbehør.


Vi har beholdt grunntanken til R. Blum - hengsler, skinner og kjøkkenbeslag. Søk etter lås og beslag grunerløkka ga Gule treff. Låskassen er vendbar og leveres medsluttstykke. Har du spørsmål om produktet?


Stort utvalg av dørvridere og lås-utstyr i vår butikk. Spesialforretning innen beslag til dører, møbler, baderom og kjøkken. Klassisk og fin, her med toalettlås og nøkkelhull. Arbeidsoppgavene er montering av låser , beslag og adgangskontroll.


Nordstrand Lås og Automatikk utfører låsesmedtjenester på alt innen lås , beslag , dørautomatikk, adgangskontroll samt annen dørteknikk. Finnes det steder man kan få tak i ukurrante låser ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.