onsdag 25. april 2018

Bruk av varmepumpe

Slik får du optimal utnyttelse om du bruker varmepumpe som. Utnytt varmepumpa riktig og oppnå best mulig effekt. Mange lurer på om varmepumper virker på kalde dager.

Men har du luft-til-luft-varmepumpe, bør du ikke bruke auto-knappen når det er skikkelig . Ved bruk av manuell vifte vil varmepumpen jobbe seg opp til ønsket temperatur, hvor den så vil bli værende og vedlikeholde ved å blåse en kontinuerlig jevn . Det som kan være årsaken til dette er at varmepumpen brukes feil når det er som kaldest, blant annet fordi de skrues opp på maks effekt. Vi svarer på ofte stilte spørsmål om varmepumper: montasje og installasjon, begreper, service og vedlikehol priser, bruk og tips m. På en hytte er strømforbruket for lavt til å gi lønnsomhet, såfremt ikke hytte er svært mye i bruk. En varmepumpe henter denne varmen fra utendørs via en utedel, og transporterer den. Det vil uansett være en sparegevinst å bruke varmepumpen hele året! En varmepumpe er meget enkel i bruk, den går stort sett av seg selv, og det er ikke noe komplisert betjening man må lære . EL tjenester AS takker for at dere valgte oss som leverandør av varmepumpe.


Vi har troen på at dere kommer til å ha glede over den i mange år fremover. Tidligere ble varmepumper stort sett brukt til å kjøle ned hus i varme land. Takket være nye løsninger, kan luft-til-luft varmepumper nå også brukes som en . Ved bruk av varmepumpene får du mer varme igjen enn strømmen du tilfører.

Forenklet sagt kan du forvente å få cirka dobbelt så mye igjen for . OPTIMAL BRUK: Når det er kaldt ute, er det lite økonomisk å kjøre varmepumpen på maks. Med vannbåren varme har du fleksibilitet i forhold til valg av oppvarmingskilde. Bruk av varmepumpe til oppvarming av vann gir lavere energiforbruk enn direkte . Luft/luft-varmepumpe er best egnet for deg som:. Ved bruk av sertifiserte montører sikrer du riktig håndtering av varmepumpen, og unngår unødvendige utslipp . Panasonic Fjernkontrollens innstillinger Når vi har montert en varmepumpe,. Ingeniøren og dataeksperten forteller at man kan bli litt lat når man har varmepumpe.


Han anbefaler å bruke persienner og markiser, hvis man . Så hva gjør man for å hente ut gevinsten med en varmepumpe? Dersom du følger veiledningen for en mest mulig effektiv bruk av . En varmepumpe er et anlegg som flytter varme fra et sted med en gitt. En varmepumpe flytter varme fra et sted med en gitt temperatur til et annet med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.