fredag 20. april 2018

Pris tilbygg

Slik går du frem hvis du vil bygge tilbygg til huset. Alle undersøkelser viser at de viktigste kriteriene til garasjekjøperne er pris og kvalitet. Dette skal innholde soverom,bad og nytt inngangsparti.


Pris tilbygg

Tilbygg koster vanligvis vesentlig mye mer enn nybygg per kvadratmeter. Vanskelig å spå, men når dere har fått en pris dere er fornøyd me . Har med tiden tenkt å bygge meg et tilbygg til huset. Jeg har fått et tilbud på 5+ mva synes dette var stiv pris, men han påberoper seg at . Jeg lurer på å bygge på et kvadrat (5x8) tilbygg i en etasje på endevegg og ferdig støpt plate.


I tettbygde strøk er tomter kostbare, og et tilbygg lønner seg som oftest. Men hva med eiendommer som ligger lengre ut i distriktene? Er tilbygget større enn m², må du regne med en vanlig saksbehandlingstid på. Vi hjelper deg med påbygg, tilbygg og ombygging av hus. Spør oss om rå drøft dine planer og ideer.


Pris tilbygg

Vi vurdere å bygge ut et tilbygg på den ene kortsiden på huset, og lage et eller to soverom. Usikker på hvor mange kvadrat det blir, bare tenker . Hei, Driver og kikker på et hus som er i grei stand innvendig men litt for lite for vår del. Huset er billig, men vi trenger å bygge til ca 20kvm. Totalt vil dette gi en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på cirka 19. Husk at du også må ha en grunnmur til tilbygget, og det koster jo også litt ekstra.


Fikk pris på 380k for et tilbygg på 45kvm. Tanken er å bygge ca meter bred garasje i bunn inntil grunnmuren slik at taket på den kan danne platen for selve tilbygget. Det jeg lurte på er om det er noen som har anelse om hva det kan koste å bygge kmtilbygg på et . For denne prisen hadde arkitekten målt opp huset, laget digitale tegninger, prosjektert tilbygg i to etasjer samt ombygging av eksisterende . Hytta står på trepilarer det er flat fjellgrunn der tilbygget skal stå.


Før du tar valget om å utvide, ta et steg tilbake og tenk deg litt om. Hun er klar på at en frittstående enebolig gir større frihet i utformingen enn tilbygg, som gjerne krever at man tilpasser seg det eksisterende og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.